Doctoru Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 (editat) Salut. Vand sistemul de ambreiaj din ghidon de pe bobberul meu. Se actioneaza ca acceleratia, e cu rulmenti nu cu bucsi. Pret 80 euro. Editat Martie 17, 2016 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 vinzi sau donezi? ca multe detalii nu ai dat.... de pret nici nu mai vorbesc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Eu unul nu inteleg ce face piesa asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Probabil in loc de strangerea parghiei, abreiajul se actioneaza prin rotirea acelui dispozitiv montat pe ghidon. Cred ca nu-i prea la indemana sa o faci, trebuie ceva antrenament.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Probabil in loc de strangerea parghiei, abreiajul se actioneaza prin rotirea acelui dispozitiv montat pe ghidon. Cred ca nu-i prea la indemana sa o faci, trebuie ceva antrenament.... Got it, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Martie 17, 2016 Autor Share Postat Martie 17, 2016 vinzi sau donezi? ca multe detalii nu ai dat.... de pret nici nu mai vorbesc.... Dupa cum vezi e de vanzare, si pretul e trecut. Da, ambreiajul se actioneaza prin rotire ca si acceleratia precum am mentionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Eu unul nu inteleg ce face piesa asta Motocicletele clasice au asa ceva, cele din perioada primului razboi mondial, Indian, Triumph, Harley-Davidson etc. Uita-te la Jay Leno Garage. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Dupa cum vezi e de vanzare, si pretul e trecut. Da, ambreiajul se actioneaza prin rotire ca si acceleratia precum am mentionat. ai editat dupa ce am postat eu .....nu la patiser sa vinzi gogosile, sau la macelar carnea spor la vanzare! si succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Martie 18, 2016 Autor Share Postat Martie 18, 2016 Eu am editat chiar atunci dupa ce am scris, daca serverul a actualizat mai tarziu ce vina am eu? In fine deja e spam, cine e strict interesat sa ma contacteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate