pufletz Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Salut, Eu cica ma incadrez la obezi. Momentan am o geaca care ma cuprinde cat de cat dar ma gandesc sa iau si niste (supra)pantaloni si eventual o geaca de piele. Care ar fi variantele? (Stiu ca exista google dar ma gandeam ca poate gasesc ajutor mai concret aici) Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 sunt destule magazine cu echipamente moto in Bucuresti... mergi si incearca! la marimea extralarge numai pe incercate poti lua ceva.... eu cel putin asa am facut ...ca si fapt divers, am pantaloni si cu 2XL si cu 4XL....., de asta zic sa mergi sa incerci, nu te poti lua exact dupa numarul de Xuri! succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 Incearca la http://www.geci-piele.ro/ au magazin in curte la Fabrica si chiar au e stoc cu multe xxxxxx preturile sunt ok pantaloni xxxl 320ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate