Cavaleru Postat Iunie 27, 2022 Share Postat Iunie 27, 2022 ms de observatie. fiecare s-a obisnuit sa il duca intr-un anume fel. dmdv prefer sa nu am agatat de mine un obiecat care nu e aerodinamic care sa imi creeze disconfort cand ghidonez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 27, 2022 Share Postat Iunie 27, 2022 Lol, iti garantez ca esti mai aerodinamic cu rucsac in spate decat fara, pe motociclete normale (nu culcat pe rezervor pe un SS, dar si acolo e aproape egal). Ia-o de la un pilot care a facut o gramada de cursuri de aerodinamica si dupa aceea a dat examene din ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SomerlRoleak Postat Iunie 29, 2022 Share Postat Iunie 29, 2022 Totul din jur poate servi ca obiect contondent. Asa ca e greu sa te pazesti de ceva prin anumite actiuni limitante. Eu personal nu vad o problema sa duci un laptop in rucsac, mai ales daca are si protectie. Totul se poate intampla si e cam greu de dat cu parerea, dar totusi consider ca e o chestie minora. Daca ai nevoie de o recomandare de rucsac, vezi la joolar.ro. Au o gama larga din care poti alege ce ti se cuvine. Scrie un mesaj la client support referitor la protectie spate si ei iti vor sugera variante in dependenta de necesitatile tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 29, 2022 Share Postat Iunie 29, 2022 Altu' care și-a făcut cont pt reclamă?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate