mike_aprilia Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 am deschis aces topic deoarece as vrea sa mai invat niste scheme assa ca va rog sa puneti poze cu scooterele voastre cnd faceati scheme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 am deschis aces topic deoarece as vrea sa mai invat niste scheme assa ca va rog sa puneti poze cu scooterele voastre cnd faceati scheme stii "schema" aia in care nu te imprastii pe jos? ca multi nu o stiu ... si mai sunt cateva de genu` asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 stii "schema" aia in care nu te imprastii pe jos? ca multi nu o stiu ... si mai sunt cateva de genu` asta ... eu , unu, nu prea stiu scheme! decat sa fac cercuri, burnout, sa ma ridic pe roata din spate....si cam atat....adica poate stiu si altele dar nu vreau sa stau prin spital Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 am deschis aces topic deoarece as vrea sa mai invat niste scheme assa ca va rog sa puneti poze cu scooterele voastre cnd faceati scheme Hmm...e greu de descris:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Dap... Daca vin prin ro si imi dati un scooter cu motor si ruli usori poate va arat cate ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 trebuie sa simti motoru... totu vine de la sine... prima data nu poti sa te ridici decat din greseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 uitati aici un filmulet cu un scooter care face stoppie de 350 de grade....(sper ca nu deranjez dak scriu la scooter mania).... P.S:Mai am o multime de filme cu moto de 50 si scootere...(care sunt sigur k nu leati vazut) matt_stopi_350.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 fain topicu. chiar ma gandeam k nu se mai deschide nici un topic mai fain si devine suuuper plictisitor. ce pot sa zic de scheme.....eu personal pot sa fac wheelie dar mi-e frica pt ca nu ma risc sa cad. (dingura oara cand am facut wheelie am cazut ) stoppie nu ma laud dar sunt destul de bun. am facut odata unu asa de sus ma ridicasem ca fara sa exagerez un centimetru mai aveam si cadeam un bot dar am avut o satisfactie mare dupa aia. burnout si eu ca toata lumea.......si in rest chestii din astea destul de simple dar care necesita anentie si concentrare unele mai simplute unele mai dificile. CE SA MAI LUNGESC....MI-AM FACUT UN FILMULET CAND FACEAM SCHEME ASTA VARA AVETI LINKUL AICI. EU SUNT CEL CU APRILIA. http://www.youtube.com/watch?v=eFw7uZ7NIls sa imi ziceti ce parere aveti. nu sunt cine stie ce schemele dar soundtrackul e fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 Scheme?? Pai ia sa vedem...poze inca nu am, dar o sa fac cateva ca sa stiu din ce cauza am intrat in spital. Ce stiu sa fac?? Pai ia sa vedem...(mini) wheelie, burnout doar pe nisip sau iarba, si sa ma invart cu el la 360 de grade(nu stiu cum se numeste trucul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2007 ia zi si mie ce parere ai despre peugeot mie mi se par bune dar e rau k nu poti face burnout pe sosea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2007 intrat s vadeti burnout cu un scooter varza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 intrat s vadeti burnout cu un scooter varza Asta e scuter varza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2007 ma refer la carena ia zi al tau face burnout si io am tot aprilia da tre sa il chinui putin si dupa aia mere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 scuteru ala varza va zic eu ca merge mai bine decat multe dintre scuterele noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Ianuarie 5, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2007 scuteru ala varza va zic eu ca merge mai bine decat multe dintre scuterele noastre ma da si mie pls id tau al meu e mike_vip2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 intrat s vadeti burnout cu un scooter varza crek o imping vreo 3 din fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eL3x Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 crek o imping vreo 3 din fata Sau potate pune franta de fata ... Nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Mai nu pot sa pun filmulete in format 3gp aici k va aratam ca faceam si yo cate ceva...si apoi burnout ca la mine nu ati mai vazut ... Dar dak vreti neaparat sa vedeti intrati pe www.yocorni.piczo.com si dat la sectiunea ''poze de la curse''...si sunt acolo filmuletele... V-am pupat pe bot cu roata spate si va doresc numai bineeee!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 ia zi si mie ce parere ai despre peugeot mie mi se par bune dar e rau k nu poti face burnout pe sosea Sunt multe scootere cu care nu poti face burnout pe sosea daca nu le "tunezi" putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 Sunt multe scootere cu care nu poti face burnout pe sosea daca nu le "tunezi" putin. asa asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 ce merge nebunul http://www.youtube.com/watch?v=n24NpVI2MY0...ted&search= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 Mai nu pot sa pun filmulete in format 3gp aici k va aratam ca faceam si yo cate ceva...si apoi burnout ca la mine nu ati mai vazut ... Dar dak vreti neaparat sa vedeti intrati pe www.yocorni.piczo.com si dat la sectiunea ''poze de la curse''...si sunt acolo filmuletele... V-am pupat pe bot cu roata spate si va doresc numai bineeee!!!! V-a placut mey burnout'u meu cu scartz-scartz'uri??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 ce merge nebunul http://www.youtube.com/watch?v=n24NpVI2MY0...ted&search= le are....ce sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 ce vorbiti ma eu am facut burnout si am scos fum cu el limitat si niciun fel de tuning.pe ciment Pusesem si un filmulet da nu mai stiu pe unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 ce vorbiti ma eu am facut burnout si am scos fum cu el limitat si niciun fel de tuning.pe ciment Pusesem si un filmulet da nu mai stiu pe unde. da il stiu....oricum eu sunt la al doilea cauciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate