Sergiu Madalin Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 (editat) Buna. Am un Aprilia Rs 50+ si de curand am pus Set nou pe ielsi as vrea sa stiu cum sa ii fac rodajul-Pana la cati KH?-Pana la ce turatie pot sa il urc?-Pana in ce viteza pot sa schimb (Are 6 viteze)? Si chesti esentiale pt rodajMersi anticipatSi as vrea sa stiu si ce ulei merge in cutieT90 nu este bun asta stiueu am bagat ATF este bun ? Editat Aprilie 8, 2016 de Sergiu Madalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Daca tot ai vrut sa pari destept, ai picat de prost. Macar corecteaza intreg postul initiatorului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu Madalin Postat Aprilie 9, 2016 Autor Share Postat Aprilie 9, 2016 eu am picat de prost dece ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Nu! Nu tu! S a dat unu deștept aici, dar i au sters postarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu Madalin Postat Aprilie 9, 2016 Autor Share Postat Aprilie 9, 2016 aaaa ok...si app nu ii set motor made in china ce ii minareli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Menajeaza motorul. Tine l la relantiu ceva timp, pune i si putin ulei in benzina. Iar cand te plimbi, fa-o pe drept, nu la deal. Si mergi relaxat cateva sute de km. Nu il forta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 (editat) 2 timpi? Ulei bun , cel mai bun daca se poate. Mergi încet cu 40km .. Undva la 500km este rodajul.. Editat Aprilie 9, 2016 de MassimoWest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu Madalin Postat Aprilie 9, 2016 Autor Share Postat Aprilie 9, 2016 (editat) mersi tuturor Editat Aprilie 9, 2016 de Sergiu Madalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 eu am bagat ATF este bun ? glumesti? sau ai cutie hidramata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu Madalin Postat Aprilie 18, 2016 Autor Share Postat Aprilie 18, 2016 Mai si as vrea sa mai intreb cevapoate asa ii modelul nustiu da eu nu am indicator de benzinaam numai turometru kilometraj si temperaturaeste posibil sa ii pun si indicator de benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 (editat) eu am bagat ATF este bun ? daca nu are transmisie hidramata sau servodirectie, acest ulei (in general rosu) nu este necesar, este chiar daunator Editat Aprilie 18, 2016 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate