Sari la conținut

JMoto

Super Membru
  • Număr conținut

    845
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de JMoto

  1. La scuter e cel mai usor de facut fals. Mare atentie. !
  2. Sunt cv km pana acolo. Si eu vreau sa ajung. Insa nu am inca curajul si bugetul.
  3. A devenit un bussines si treaba asta. Lasa ca daca sta cu husa pe ea in fata blocului nu pateste nimic. Sunt sigur ca multi dintre motociclisti isi gasesc loc de adapostit moto la un coleg prieten vecin rude etc. Eu personal am garaj. Am scapat de stat in zapada dar de frig nu.
  4. Cum e drumul de la pitesti pana acolo ? Vreau sa merg cu masina.
  5. Dar de ce sunt asa de scumpe Chopperele astea ? Ce este asa deosebit la ele?
  6. Cat ai dat pe moto ? .. am avut ocazia sa cumpar asa cv dar dupa ce am dat o tura am zis pas. Pozitia in sa mi se pare ft incomoda. Ft scurta de la sa pana la ghidon. Fata de alte specimene precum gsxr sau cbr , pot sa zic ca este naspa acest model de r1. Mai precizez ca nu mi sa parut puternica nici cu 2 3 4 nimic. Eu veneam dupa un gsxr k3 750 modificat la tng cu 150cai. Si tragea cu adevarat. C pot sa zic sa o stapanesti sanatos si fara incidente, cum a zs colegul mai sus respecta moto.
  7. Multi soferi cat b au dat spaga la permis. Atat stiu ei sa conduca de 300€' . Am intalnit multi soferi priceputi care parca fac din adins sau din prostie si ori nu acorda prioritate ori iti vin dupa contrasens in depășire , de parca noi motociclisti nu existam pe sosea. Eu nu stiu ce este in capul unora. Dar uite cum sufera ceilalti oameni din cauza lor. Sanatate motociclistului ! Si uite asa a mai disparut o motocicleta dupa sofea si poate si un rider. Ne am împuținat si e de rau .
  8. Pff ce sa ajung in tara lu nimeni ! Da poliția (siguranță si incredre) cu masina peste tine .
  9. Poate la tine. La fostele moto il ungeam la 800 900. Eu stiu ca se recomanda la 1000. La moto actual am facut la 600maxim.
  10. Dupa cum spune titlul vreau sa stiu ce sprey folositi dar si ce recomandati. Eu am folosit bel ray bluetac si nu sunt multumit de el, adica nu mai sunt. Mai mutl de 500km nu pot merge cu moto ca se duce si trebuie sa curat si sa dau iar cu sprey .
  11. Tocmai a zis la protv știrile despre accidentul asta si au zis ca avea doar probleme la clavicula.
  12. Da stiu unde e. Deci ala sa fie problema ?
  13. Salut. Un prieten are gsxr 750 k1 si are in momentul asta o problema si anume : nu ii idica viteza , indica 0 la orice viteza orice turatie. (Merge tot in afara de km) Ce ar putea fi ? Si inca cva a intrebat daca se poate reseta bordul sau restart ceva de genul ca la pc. Mai precizez faptul ca a avut un scurt la un semnal si bordul nu a mers deloc . Acum a remediat problema firului .
  14. si imi poti spune cam ce este diferit in afara de facelift ?
  15. Salut..vreau si eu cateva pareri pro si contra despre cbr 1000rr 2005 2007 .. daca modelul are vreun defect sau alte probleme .. ?
  16. Salut. Vreau si eu cateva pareri pro si contra legate de gsxr 1000 2007-2008 , cece defecte are modelul sau alte probleme ar avea .. ?
  17. Recomand pestera ialomitei ft racoare acolo pe timpul asta tropical . Zona e superba acolo .
  18. Pai din intamplare umbland pe la pipera si asteptand la cozi am auzit lumea "" plec din tara" asta e classica : )) ..nu stiu ce sa iti zic. Multi se duc pt reprogramare. Treaba e ca stiu un caz la care chiar a mers si a fst programat mai devreme. Acuma depinde ce idei inventezi
  19. Buna asta . Poti merge sa te reprogramezi. Poate ai noroc . Am mai auzit ca a mers asa.. au fst programati dupa 3 luni la ex si s au dus au reprogramat examenul si a fst pusi mai devreme
×
×
  • Creează nouă...