rares_04cpl Postat Aprilie 16, 2016 Share Postat Aprilie 16, 2016 salutare , azi am scos mobra de la "iernat" la o tura scurta pe strada pt ca inca sunt cu a2 si doar sapt viitoare dau pt A, am mers cam 1 km si cutia cam face figuri , in sensul ca retrogradeaza foarte greu din a 3-a intr-a doua si in neutru , motorul a stat nemiscat pe standere un an la mine si ceva timp la motomus . urmeaza saptamana viitoare sa ii pun ulei nou si sa mai merg cu el , are rost sa imi fac probleme sau e dupa cativa kilometri o sa-si revina ? tind sa cred ca de la statul nemiscata atat timp ii se trage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 16, 2016 Share Postat Aprilie 16, 2016 Greseaza schimbatorul si articulatiile pentru inceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Aprilie 16, 2016 Autor Share Postat Aprilie 16, 2016 merci de sfat dar nu alea is problema , pentru ca le-am dat jos fiindca piesa prinsa pe tija de la cutie avea surubul rupt in interior si am dat-o jos sa o repar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Aprilie 16, 2016 Share Postat Aprilie 16, 2016 Sau Schimba uleiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 17, 2016 Share Postat Aprilie 17, 2016 a avut un prieten problema asta si s-a rezolvat dupa schimbul de ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Aprilie 17, 2016 Share Postat Aprilie 17, 2016 Salut. Si la mine schimba putin mai greu cand este uzat uleiul. Dupa ce pun ulei nou, primii 2k km zici ca e si cutia noua. Cred ca asta este problema si la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate