galla Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 Buna ziua, am o Yamaha MT03 din 2007 si de curand i-am pus o pereche de evacuari de la Vick exhaust Oradea, evacuarile suna absolut superb dar dau foarte multe explozii si destul de tare, intrebarea mea ar fi daca ar putea sa-mi crape pistonul din acest motiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 ar putea sa-mi crape pistonul din acest motiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 dar numai daca pocniturile generate au peste 113 dB, fiecare pocnitura marcheaza aparitia unei mici fisuri in piston. masoara cu un dBmetru cat de puternic e zgomotul. insa tu ai zis ca se aud des si tare, asa ca am impresia ca e aproape franjuri pistonul tau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galla Postat Aprilie 18, 2016 Autor Share Postat Aprilie 18, 2016 Mersi mult de raspuns, mai astept si alte opinii, unii zic ca nu ar avea nici-o treaba, acum nici nu stiu ce sa cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 :-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Husqvy Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 (editat) Si eu care voiam sa schimb evacuarea cu totu ca sa sune mai bine... O sa ma ocup zilele astea sa fac niste smotocei din pistoane Editat Aprilie 19, 2016 de Husqvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 Pai, salveaza-l pe colegu'....si da-i tu evacuarea ta stock la schimb pe VickExhaust. Cu conditia sa-ti faci si tu pistonu' praf...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate