Sari la conținut

Husqvy

Membra
  • Număr conținut

    118
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GSX-S 750/Yamaha MT-07/Husqvarna SMR125/

Vizitatori Recenți Profil

1.124 citiri profil

Husqvy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Si daca am sub 80kg, inseamna ca masa motocicletei e ireala ? Dar chestia asta cu 293kg e trecuta la observatii. De ce? Nu e ca si cum la masina iti spune in talon cate kg trebuie sa aiba pasagerii.... Nu am avut chestia asta trecuta in talon la niciuna dintre motocicletele pe care le-am avut in trecut...
  2. La mine in talon scrie asa: greutate - 213kg (corect). Masa maxima admisa - 400. Masa reala 293 - say what?? Asta chiar nu inteleg.
  3. Toata vara a fost bariera lasata la Dichiu (dupa intersectia cu drumul catre Piatra arsa). Saptamana trecuta se circula spre baraj, insa nu am fost sa vad pana unde. Am presupus ca i-au dat drumu pentru ca au fost multe masini care au trecut.
  4. Iar ??? Saptamana trecuta miercuri era deschis... Din iulie tot il tin inchis...
  5. Confirm. L-am facut acum vreo 3 sapt cu MT-07 si GSX-S si pot sa spun ca nu m-as mai duce pe acolo... Nu rupi motocicleta in 2 (daca mergi, literally, legal...viteza mai mare oricum nu ai unde sa prinzi la cum e drumul), dar este foarte prost si din cauza asta foarte obositor. Orice alta varianta ar fi mai ok.
  6. Eu am asta: https://www.fc-moto.de/en/Shark-Spartan-Carbon si sunt f multumita de ea. E ok pe naked - MT07 si GSX-S750, foarte silentioasa, si dpmdv extrem de comoda. Dar trebuie sa si probezi si sa vezi ce simti tu ok pe forma capului tau. Criteriile dupa care am ales-o au fost: forma ok pentru naked (ca sa se aeriseasca in pozitia normala pe naked), sa fie cat mai silentioasa, sa fie de carbon. Gasesti toate variantele de culori aici: https://www.motorteam.ro/casca-integrala-shark-spartan-carbon-skin?gclid=EAIaIQobChMIo4fQnNTB3QIVzZAYCh0VyQ8iEAAYASAAEgIkM_D_BwE LE: E si f usoara...
  7. Problema in zona respectiva este ca soseaua a fost construita cu mult timp inainte sa se "dezvolte" haotic, au aparut zeci de blocuri in ultimii ani, aruncate in toate partile, fara nicio legatura cu ideea de infrastructura. Pe langa asta, fiind zona de constructii, e plin de camioane si vehicule conduse de Dorei, iar seara pe strada apar tot felul de animale...am vazut eu vidra, am vazut porci mistreti...etc... Dar oricum, exista zone pe Sisesti in care linia este discountinua. Important e sa vrei sa alegi varianta legala, iar avand in vedere ca nu este atat de aglomerat nu cred ca ia fooooarte mult timp sa ajungi intr-o zona in care poti intoarce legal.
  8. Mai vad din cand in cand idioti in trafic, dar azi l-am vazut pe unu care parca merita diploma... Eram pe Sisesti (au fost multe accidente pe acolo, si des am vazut masini intorcand pe linia continua, asa ca prefer sa merg cat se poate de legal)...nu era aglomerat, mergeam pe banda de langa ax cu viteza mica. In fata pe dreapta, la cateva sute de m, era un tir incarcat in mers. Deodata vad un nor mare de praf/fum gri. Eram gen wtf? Ma apropii si incep sa vad o dunga de franare de cativa m buni sub el...eu ma apropiam si el tot incerca sa franeze. Avea in fata un seria 5 nou, care nu doar ca a intors peste linia dubla continua, dar s-a speriat poate, sau naiba stie ce a vrut sa faca, ca a ramas perpendicular, nemiscat, in fata tirului incarcat...Cumva s-a oprit pana in el. Dupa ce am iesit si eu din norul de fum de la cauciucurile aluia (cred ca a lasat 3/4 din profil pe jos la frana aia) ii vad si fata soferului din seria 5, alb cu ochii mari...ii multumea soferului de tir. A avut zile...dar daca in loc de tir era un motociclist, poate se speria...poate nu era atat de norocos... Drive safe...
  9. Acum cativa ani drumul era nivelat si mult mai usor accesibil vehiculelor. De cand au inceput sa inchida portiunea de la Dichiu si tot traficul s-a dus pe la Moroieni s-au format multe gropi...Nu mai e cum era... Din pacate aia cu Dusterele care fac trasport de persoane au impresia ca toata zona e a lor...blocheaza drumul cand si unde au chef, merg in grupuri mari, n-au ei treaba...
  10. De la Moroieni la Bolboci e un drum luuung si avand in vedere ca Transbucegiul de la Dichiu e inchis, portiunea dinspre Moroieni e f aglomerata, ceea ce se traduce in multe masini care ridica absolut tot praful de pe drumul neasfaltat, la modul ca abia vezi pe unde mergi si cu masina, toti copacii sunt plini de praf... am facut acum 2 sapt drumul asta cu masina si m-am gandit in permanenenta ce noroc am avut ca nu am fost cu motocicleta. De pe 17 parca se deschide portiunea de la Dichiu si se va schimba complet situatia. De la Bolboci la Podul cu Florile drumul este relativ accesibil cu niste cauciucuri gandite mai mult de 10%de offroad. Sunt cateva zone cu pietre mai mari, dar nimic iesit din comun. Merita drumul, privelistea de sus e minunata.
  11. Si eu care speram sa vad in filmulet cum ii da aluia Audiu' "pe jos"
  12. Dar tu cum speli motocicleta ? In alta ordine de idei, gaseste un loc mai ferit - de aglomeratie (sa nu se impiedice lumea de ea), de animale, daca se poate de ploaie, si de soare puternic.
×
×
  • Creează nouă...