Burvil Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 Salut, Puteti sa ma ajutati va rog cu cateva detalii despre modelul Sampra retro 50? Are cineva acest scuter? Sunteti multumit de el? Este fiabil? Am incercat sa caut detalii despre el pe internet insa nu am gasit nimic. L-am gasit doar pe un site romanesc care il vinde ca nou cu 4250 RON. As dori sa-l cumpar si sa-l folosesc doar 2 luni pe an, in timpul verii cat timp stau in tara insa mi se pare dubios ca nu am gasit nici o informatie despre el pe nicaieri. Magazinul care il vinde l-am gasit online si se numeste motoscutere.ro. Undeva pe langa Piata Crangasi. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanix Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 E o chinezarie ordinara care copiaza Honda Shadow. Fugi de chinezarii cat poti de tare! Fiabilitatea e loterie La banii aia cauta Honda, Yamaha sau Kymco second hand cu putini ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KBooM Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 Sunt proaste, nu da banii pe chinazarii. Are un prieten un scuter cu acelasi motor si ii schimba segmentii odata pe luna. Cei drept segmentii costa 7 lei. Dar mai bine iti cumperi un sh de calitate si nu ii schimbi deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 iti dau eu o vespa et2 50 la jumate din banii astia daca tot iti place treaba cu retro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 Sunt proaste, nu da banii pe chinazarii. Are un prieten un scuter cu acelasi motor si ii schimba segmentii odata pe luna. Cei drept segmentii costa 7 lei. Dar mai bine iti cumperi un sh de calitate si nu ii schimbi deloc. Spune-i si tu sa bage ulei in motorul ala, eventual sa faca rodajul ca la carte. Chinezoaicele ca motore sunt corecte, la celelalte sunt deficitare. GY6 dupa care mai mult ca sigur este licentiat motorul la saracia asta e fiabil. @Burvil la pretul asta nu merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate