Sari la conținut

vlad.apetroi

Membru
  • Număr conținut

    350
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de vlad.apetroi

  1. Salut, am luat un desert x la care trebuie sa mai pun bani. Mai ales ca esti din iasi pot fi flexibil cu banii dar alte jucarii pe langa casa nu cred ca imi trebuie. Doar daca e ceva foarte surprinzator
  2. Scuze, daca vand rar An fabricatie 2005, pret 6000 euro negociabil
  3. Salut, In urma achizitiei unei noi motociclete se vinde atelajul cu care am crezut ca o sa-mi petrec restul activitatii de motociclist. Multistrada 1100S an 2007: suspensie Ohlins full ajustabila, evacuare termignoni, jante marzochini +cateva elemente din fibra carbon; cca. 43000 km ITP si Asigurare expirate (pot asigura reinoirea ITp), se ofera fiscal; Motocicleta se poate vedea in Iasi. Vine cu cutiile laterala originale. Scurt istoric: Cumparata in 2022 dupa ce a fost cazuta usor pe partea dreapta. Revopsita, service desmo , curele inlocuite si furca servisata de proprietarul anterior (un "deviz" de lucrari de cca 8000 ron ). Dupa prima tura de cluj, mi-a dat o curea afara si a distrus chiuloasa pe cilindrul vertical. Dupa investigatii, un intinzator aftermarket (el nou de fapt) deplasa cureaua spre exterior. Au urmat cca. 16000 de lei investiti pentru reparatii doar cu piese originale si "mofturi" conform fisei anexate pentru o stare mecanica ireprosabila. De atunci parcursi cca. 7000 de km cu zambetul pe buze. Se da impreuna cu un parbriz clar ce necesita polish si o pompa de frana spate noua. Mici defecte estetice Pretul este 3500 de euro absolut fix! Dau o pizza, o cafea, dar nu negociez la pret. Pentru orice alte informatii aici sau la tel 0725683065
  4. Salut, Din cauza unei noi achizitii, se vinde Sportster 883 pe carburatie avand aproximativ 22000 km cu ghidon tip dragbar si rezervor aprox. 17 litri Filtru de aer K&N si evacuare Screaming Eagle; Cauciucuri montate acum cca. 3000 km; Placute frana fata noi, pompa frana spate inlocuita, furca servisata. Mici defecte estetice conform varstei. Merge si se aude impecabil. Motocicleta are ITP valabil 06.09.2024 si asigurare valabila pana la 19.07.2024. Se ofera fiscal poate fi vizionata in Iasi Pretul 6000 euro si este negociabil. Nu accept schimburi. tel: 0725683065
  5. Nu știai ca poți sa cazi când te-ai apucat sau credeai ca ție nu ti se întâmplă? Nu motorul e problema, de obicei omul de pe el. Toți pățim cate una sau alta si daca ai se te mai sui, foarte posibil sa mai pățești.
  6. Nu cred ca ai plecat vreodată la drum doar in baza informațiilor oferite de un clip de 10 min postat pe youtube. Clipul iți stârnește interesul, cercetarea si planificarea traseului o faci prin alte mijloace. Nu cred ca scopul canalului este sa facă pierduți motocicliști. Cred ca ocupi prea mult timp si energie cu acest tip de critica. Un sfat sau o completare pe ton prietenesc are de obicei rezultate mai bune decât principii enunțate de sus. Cum știi tu. @Going4Adventurem-am abonat, e drăguț, spor la treaba in continuare!
  7. Mie îmi place. Filmarea e faina, omul descrie experiența lui moto cu un entuziasm pe care din păcate de mult l-am pierdut. Cat despre informațiile ușor eronate sau incomplete, cred ca filmările astea au mai mult rolul de a inspira si nu de a oferi un plan detaliat al traseului. De ce atât hate cu monetizarea? Omul fragmentează plimbarea pentru a a face aceste cadre, pierde timp, le editează acasă poate in speranța de a finanța in viitor din banii de youtube o excursie mai mare. O fi rau?
  8. Trebuia sa o lași așa iți dai seama cați scuteriști ar fi rămas surprinși? :)) Ciudata atitudine fata de colegii de tura totuși. Presupun ca spargeți gașca tura viitoare.
  9. Nici tu nu ai putut sa o lași așa :)) Asta de care orgoliu este?
  10. Foarte frumos! Spor la invartit roata
  11. daca mai ai nevoie da un semn. Iti pot imprumuta eu ceva echipament pentru scoala. Nu este nevoie sa la platesti.
  12. Asa merg eu cand e cald. Chiar cu tenisi as putea spune. Se numeste echipament de mongolia si este conform in foarte multe tari mai mult sau mai putin dezvoltate Chiar ploua in toata tara? A intrebat omu daca e legal, 7 pagini mai tarziu s-a ajuns la becuri, conduita preventiva, a scris si ala cu echipamentu, a scris si ala cu accidentul stupid, a scris si tipa cu legislatia pe asigurari. Mai lipseste unul sa zica ca trebuie pus ulei mai gros daca mergi cu pasager si responsabilul de teoria caucicurilor. Asa ar fi epuizate toate subiecte si s-ar inchide un topic la care intiatoriul a primit raspunsul al intrebare la primul reply. P.S: Si la mine ploua, asa ca mananc KFC, beau cola si ma dau interesant pe forum
  13. Daca nu ti se pare, spor la treaba atunci! Poate ar merge un topic sticky cu siguranta in trafic.
  14. A intrebat omu daca este legal sa mearga cu pasager in primul an de permis. S-a ajuns la faruri :)))
  15. Si mie imi place natura, dar nu sunt un mare fan al mersului pe glod (impinsului, ridicatului). Drept urmare tin un gs pentru touring pe orice fel de drum si un dr 650 se pentru forestiere, drumuri neasfaltate, oleac de munte etc. Acum trebuie sa gasesti un balans intre asfaltul pana la natura si mersul in natura. Pana la urma, pe asfalt tirul merge cu 90, daca nu ai sa poti face o depasire cat de cat cu ceva bagaje pe ea , ai sa te chinui tare de tot. Daca nu mergi doar cand se aliniaza planetele, o jumate de parbriz te ajuta mult de tot atat la vant cat si ploaie. Daca vrei doar iesiri scurte prin zona ta, totul in regula.
  16. Hai Salut, Doar o parere, tu cauti un all rounder. E prima motocicleta, de ce nu iei ceva care sa faca putin din fiecare si dupa un an doi sa te decizi ce vrei sa faci mai specializat? Am prieteni cu bmw 650 Dakar care sunt foarte multumiti, in sensul ca faci si asfalt, mergi si pe niste trasee de dificultate medie, mergi si la terasa, piata, etc. Cu XTR la fel, faci si 400 km pe zi, faci si forestiere, poteci. Daca o sa-ti placa ceva mai tehnic, ai sa vezi la momentul potrivit. Dar de testat apa cu piciorul, atat Dakarul cat si XT600r sunt niste modele cinstite care isi mentin valoarea la revanzare.
  17. Am tendinta sa fiu acid la adresa textelor romantate ce descriu aspecte practice. Fiecare cu ale lui. Daca acest text si invatamintele expuse vor fi de real folos cuiva, imi cer scuze pentru spam-ul de pe topic. Poate daca citeam inainte sa ma apuc de "motociclismul stradal" , nu ma mai apucam.
  18. Asta e o oda adusa motocicletei mici pentru incepatori. Sunt suficiente topicuri pe tema asta, a trebuit deschis unul nou ca scrii tu asa induiosator?
  19. Vorbim inca de marimea la papuc sau am trecut la motociclete? Intrebarea era care e problema daca ai 2 metri si porti 42? raspuns: stabilitate in miscare . daca e pentru moto, poti sa porti cat vrei tu
  20. Tot timpul e fain sa fii inalt stabilitatea in miscare ar fi una din ele
×
×
  • Creează nouă...