foxxbiker Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 http://ziarulclujean.ro/fotovideo-accident-de-motocicleta-pe-strada-fabricii-un-sofer-mort-de-beat-bagat-un-biker-spital/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 0,86? wtf asta era manga . Sanatate rider-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin12 Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 În sânge e dublă valoarea de alcool față de valoarea din aerul expirat. Din păcate va lua doar o pedeapsă cu suspendare iar motociclistul va rămâne cu durerile. SĂNĂTATE RIDERULUI!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 (editat) În sânge e dublă valoarea de alcool față de valoarea din aerul expirat. Din păcate va lua doar o pedeapsă cu suspendare iar motociclistul va rămâne cu durerile. SĂNĂTATE RIDERULUI!!!! Pai aia zic si eu. Era turta de beat...cred ca nici nu vedea strada, asta daca nu era vreun rus Editat Aprilie 19, 2016 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Tare pacatoasa intersectia aia...mereu cand trec pe acolo reduc cat de mult daca vad ca sunt masini incadrate sa faca stanga...tot timpul este cate un idiot care se baga. Dar ala, ranga de beat, ce mama dracu' cauta cu masina pe strada? Eu pe astia i-as baga direct in puscarie, fara nici un proces! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate