Sari la conținut

sorin12

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sorin12

  1. sorin12

    Ajutor&asistenta moto!

    Sal mecanici buni serioși in zona Cluj-Napoca?
  2. În sânge e dublă valoarea de alcool față de valoarea din aerul expirat. Din păcate va lua doar o pedeapsă cu suspendare iar motociclistul va rămâne cu durerile. SĂNĂTATE RIDERULUI!!!!
  3. RIP !!!!!! IN VIATA SE PLATESC PROSTIA SI (SAU)DOMNIA !!!!!! PACAT CA ERA TANAR SI NU UN MARE....... DOMN !!!!!!!!
  4. Cinasha !!!!! Miliarde de km fara nici un bai !!!! Nu iti trebuie cat D pt ea :-))
  5. Sanatate riderului ! Si pt cei pe 4 sau mai multe roti :DESCHIDETI OCHII IN PLM!!!!!
  6. sorin12

    my sv

    salut . da din cluj !!!!!!! astept caldura ca pe nu stiu ce minune
  7. sorin12

    my sv

    sa vina caldura !!!!!!!!!!!
  8. Motorul l-am luat din cj . Proprietarul e la munca in olanda,...a incercat sa-l vanda acolo si nu a reusit. Asa ca l-a adus inapoi la parinti care l-au pus pe olx si de acolo restul povestii.motorul suna bine ,nu are batai ,sarit din viteza nu se vede sa fi fost traznit de pamint . Dupa el am fost cu instructorul meu moto si inca cineva mecanic. Asa ca sper sa nu fiu eu cel mai ghinionist din lume. Fiscalul eliberat fara nici un bai .
  9. Da . Mai are nevoie de un set de gume si schimbul de ulei ...etc . O sa pun si poze cand mă prind cum să o fac ;-) . Niciodata nu am asteptat asa primavara .
  10. Multumesc celor care si-au facut timp sa-mi raspunda ! In final am achizitionat un sv din 2004 semicarenat. Ne vedem in primmavara! ;-) . Asfalt uscat sidistractie cat cuprinde!!!
  11. De azi am si eu o suzi 2004 sv. Ne vedem la primavara
  12. sorin12

    Cu si despre accidente

    Din pacate mor oameni tineri si frumosi din cauza aiuritilor care nu stiu ca oglinzile nu sunt doar pt ruj si freza!!!!! R I P Sonya
  13. Totusi plusuri sau minusuri intr-o comparatie sv-raptor(pt fiecare)???
  14. » Post actualizat in 11 Oct 2015 12:28 Prima generatie '
  15. salut ! poate s-a mai pus intrebarea asta dar...: ce hibe (care se intampla la toate modelele ) are sv -ul in general si cum e ca si costuri de intretinere ? is incepator si ma bate gandul sa iau unul!
  16. Pai nu dar il trimitea pe ala cu masina din marginea poligonului. Poate fatuca fiind solo a tras mai tare de gaz ....is multe .
  17. Sincer instructorul meu(mai tanar ca mine)nu a lipsit niciodata. In schimb la cluj un anume domn lucuta cica a lasat o fata singura in poligon si saraca a intrat intr-o masina parcata. Fata ii in spital. Pe facebook se vb ca nu purta nici macar casca .
  18. » Post actualizat in 16 Sep 2015 09:27 Nu-iproblema de ani (41) dar sigur o sa caut pe cineva care are sv de ceva vreme. Orice sfat e bun.
  19. » Post actualizat in 15 Sep 2015 13:58 Ok sv- sa fie !!!!!
  20. Am 2 prieteni unul cu un sv2003 si celalalt cu un gsx600f 1999.Am mers putin cu amandoua si a fost super dar 2km nu inseamna nimic . Poate gsxf e mai greu in manevre(simple) . Sincer la gsf nu m-am gandit » Post actualizat in 15 Sep 2015 13:46 » Post actualizat in 15 Sep 2015 13:48 Imi plac amandoua si am si 2amici fiecare cu cate una asa ca de asta . Is interesat ca notiuni generale care e mai ok pt un motopifan
  21. » Post actualizat in 15 Sep 2015 13:37 Mister jakk nu se mai pune problema de nevasta este doar o intrebare pt achizitia unui moto la aprox. acelasi pret dar diferite ca motor, unul in v si celalalt 4L. Inteleg ca tu ai alege sv-ul. Pt mine motocicleta e un vis mai vechi care se poate materializa acum . Doar intreb ! In ce priveste consoarta ei bine... am depasit intrebarea de 20 de ani » Post actualizat in 15 Sep 2015 13:41
  22. Cer si eu parerea celor mai vechi in legatura cu un prim moto! Oscilez intre suzuki sv si gsx 600 f! Am cat A din vara si am mers doar pe moto mici(max 250 cc) si nu foarte mult si pe ,,coclauri" nu pe asfalt ! Zi faina la toti si numai bine!!!
×
×
  • Creează nouă...