murano Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 La motocicletele cu,carter uscat,a doua zi dimineata spre exemplu,daca deschis busonul de ulei de jos,nu trebuie sa curga ulei? Este vorba despre o Yamaha XT600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 Pai daca e carter uscat , ce ulei sa curga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
murano Postat Aprilie 24, 2016 Autor Share Postat Aprilie 24, 2016 Hmn,nu exista deloc ulei jos?Am deschis busonul si a inceput sa curga..nu stiu cat,ca nu am lasat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 Vina maine pana la mine aruncam o privire tel meu e in semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 (editat) Manual de service nu ai nene, curge si de acolo parca vreo juma de kil daca mai tin bine minte, oricum, baza e in sasiu ... Editat Aprilie 24, 2016 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
murano Postat Aprilie 24, 2016 Autor Share Postat Aprilie 24, 2016 Vina maine pana la mine aruncam o privire tel meu e in semnatura Hai ca vorbim pe facebook! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate