HighPriest Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 Veneam dinspre militari spre casa (stau in Rosu) azi, pe la ora ... 16. Viteza.... vreo 50. La un moment dat, din coloana de pe contrasens o masinuta a virat stanga fara sa se asigure. Am lovit-o in aripa, in fata rotii (cred) si am sarit cumva peste capota ei, ajungand pe partea cealalta. Pasagera din spatele meu cred ca a venit cumva peste mine. Au venit doua ambulante, am ajuns amandoi la Universitar. La mine piciorul stang e mai naspa, totusi fara fractura sau fisura. Insa doare ca naiba si e plin de zgarieturi si contuzii. Pasagera doar schiopateaza putin. Menionez ca aveam amandoi echipament aproape complet (eu: geaca, casca, manusi, ghete iar ea casca, geaca, manusi). Totusi, amandoi in blugi. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca nu am fi avut geaca. La universitar m-am intalnit cu inca un coleg pe doua roti, ajuns tot urmare a unei neacordari de prioritate. Si... in timp ce vorbeam noi, targa langa targa, a mai apatut inca unul. Destul de usor (adica pe picioarele lui, fata de noi). Lovit de o masina care nu a oprit. Totusi colegul a reusit sa ii ia numarul si intr-un final a plecat cu un politist. Concluzia: - purtati echipament !! Si vara si toamna si ziua si noaptea si.... cand vreti voi! - hai sa evitam intrunirile moto la urgenta... (desi sa imi bag picioarele daca stiu ce ar fi trebuit sa fac, pentru a evita accidentul de astazi). Multumesc, de asemenea, colegului chopperist care a oprit si a stat acolo pana cand am plecat cu ambulanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 Concluzia: - purtati echipament !! http://www.ratemymotivational.com/16227-GEAR-Because_walking_away_in_disgust_beats_riding_away_in_an_ambulance Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo3inq Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Iti dorim sa te refaci cat mai repede si sanatate maxima! Ne acordare de prioritate si alte patani de acest gen sunt foarte frecvente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate