floro2033 Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 ceva trasee pt enduro-touring in transilvania ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Atat? Nici "Buna ziua", nici... Ai putea sa spui cateva cuvinte, sa faci o introducere, sa spui ce doreste caprioara, etc. Stii tu, chestii amicale. Sau, altfel spus, raspunsul este da. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Arunca un ochi peste topicul asta, daca nu l-ai vazut deja: /index.php?/topic/734303-romania-enduro-trasee/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psycho87 Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Atat? Nici "Buna ziua", nici... Ai putea sa spui cateva cuvinte, sa faci o introducere, sa spui ce doreste caprioara, etc. Stii tu, chestii amicale. Sau, altfel spus, raspunsul este da. Bafta! Omul e nou. Va incepe sa salute si sa multumeasca abia dupa ce depaseste pragul de 10 postari. Pana atunci e in perioada de proba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 29, 2016 Admin Share Postat Aprilie 29, 2016 Atat? Nici "Buna ziua", nici... Ai putea sa spui cateva cuvinte, sa faci o introducere, sa spui ce doreste caprioara, etc. Stii tu, chestii amicale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floro2033 Postat Aprilie 30, 2016 Autor Share Postat Aprilie 30, 2016 Buna ziua..de felul meu sunt un om politicos ,insa din graba de a posta ceva simplu am omis sa salut stimabilii membri..si nu numai !!..fiind incepator aici poate voi mai face mici greseli ,sper sa-mi fie iertate.Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate