DEXXTER MOBRYSTU Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 (editat) deschizi cam multe topicuri.... sa nu ti le inchida ....3 4 pe zi e cam mult............dar nu e nevoie de topic pt fiecare surub...cauta si tu in toate topicurile despre mobra k sigur gasesti ceva Editat Decembrie 30, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 /index.php?...=8762&st=60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 (editat) treaba care a facuto BELBODY puteai sa o faci si tu dar................. BELBODY: au noroc cu tine k mai faci cate un act de binefacere Editat Decembrie 30, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 treaba care a facuto BELBODY puteai sa o faci si tu dar................. BELBODY: au noroc cu tine k mai faci cate un act de binefacere total offtopic:muieti is posmagii? ma, nu va mai luati de baiat, ca nu toti ne nastem invatati... ombre, jos, e un fel de search....foloseste-l...o sa gasesti multe lucruri interesante, sau, ia pagina cu pagina si citeste toate topicurile la rand...multora le-a prins bine, si ei stiu ca asa este eu tare sunt curios ce o sa faci cu mobra aia...judec putin atitudinea ta fata de cei care incearca sa te ajute(nu e prea corespunzatoare), dar ma bucura faptul ca vrei sa faci ceva cu motoru ala....eu sper sa ai spor, sa iasa bine si sa te laudam apoi bafta si la multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_tony_ Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& SALUTARE ...AM CARTEA TEHNICA DE MOBRA SUPER'.....DACA ESTI DIN BUC. TE AJUT S-O REPARI..MAI AM SI PIESE DE CARBUTATOR DE RAC PENTRU VITEZA ..MARUNTISURI... Daca te hotarasti incepand din martie...un motor de mobra' se desface si se ansambleaza in maxim o ora... tony..0722132992 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate