..:::ZAR:::... Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Salutare stimati colegi. Am scotocit prin forum in cautarea unui topic referitor la firme care executa costume moto dupa masuratorile clientilor. Din pacate doar topicuri vechi. Ma poate ajuta careva cu informatii mai de actualitate? Exceptand motofashion.ro mai este alta firma? Cu stima, ZAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 motorteam aduce spidi la comanda, pe masurile tale, dureaza ceva pana e gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Acu' cred ca depinde și de preț. Am văzut la SMAEB Spidi la 4500 RON. Ai ceva împotriva motorfashion.ro ? As fi vrut sa comand și eu ceva la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Mai 1, 2016 Autor Share Postat Mai 1, 2016 (editat) Nu am nimic impotriva, singurul lucru care m-a dezamagit e comunicarea deficitara. Ca sa detaliez putin am luat legatura domnu de la motofashion pe facebook si in urma unor intrebari legate de pret, model, mod de plata am ajuns la capitolul tabel de masuratori; toate bune si frumoase, aveam deja finalizat tabelul cu masuratori cand acesta imi spune ca tabelul acela nu mai e valabil si urmeaza sa incarce un tabel nou pe site in scurta vreme. Eu i-am propus sa imi trimita noul tabel pe e-mail ca sa nu mai stau dupa update-ul site-ului; de vreo 3 ori i-am tot adus aminte sa-mi trimita tabelul si nu s-a intamplat nimic, mai astept pana dupa sarbatorile de paste poate reuseste sa-mi trimita. E mare diferenta de la 1700-2000 lei cat costa costumele celor de la motofashion comparativ cu Spidi la 4500 lei. Editat Mai 1, 2016 de ..:::ZAR:::... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 (editat) poate te interesează www.ag10moto.com/es costume personalizate Editat Mai 1, 2016 de mircica99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Iunie 5, 2016 Autor Share Postat Iunie 5, 2016 Pana la urma am reusit sa contactez telefonic pe tipul de la motofashion. Mi-a spus ca trebuie sa imi dea un alt tabel de masuratori fiindca cel de pe site nu mai e valabil. Pana la urma l-am primit si pe acesta. Avansul de 100 de lei de pe site s-a modificat la 200 de lei. Nu inteleg de ce dar i-am virat banii in cont. Pretul la costumul care l-am ales, CM104 e de 395 euro pe site, el mi-a zis ca pretul creste la 420 euro din cauza masuratorilor desi asta nu e specificat nicaieri pe site. Acesta este statusul actual. Urmeaza sa primesc costumul cand e gata, sper ca in max 2-3 saptamani sa vina. Am sa postez poze si informatii cand il primesc. Sper ca totul sa fie OK! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 hai ca sunt curios si eu ce ofera aceste costume(no name) la pret de marci consacrate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Iulie 5, 2016 Autor Share Postat Iulie 5, 2016 A ajuns azi.... sunt foarte multumit de felul in care e facut, de materialul folosit la el. Exceptand faptu ca e facut fara marca arata ca fiind ceva de calitate. Timpul de asteptare a fost mai mare decat ce ne-am inteles initial dar e ok (in loc de 4 saptamani a fost 5 saptamani si ceva). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate