Vasy VR Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 Salutare ! Am o problemă cu un etrier față (Suzuki GSX-R K2), îmi curge lichidul de frână ... am verificat furtunașul și aerisitorul, deci nu acolo este problema. M-am interesat de un set de garnituri și mi s-au părut destul de scumpe plus că eu am doar un etrier defect. Întrebarea mea este următoarea, mă gândeam să cumpăr un etrier secound dacă are cineva de vânzare ? Mulțumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 M-am interesat de un set de garnituri și mi s-au părut destul de scumpe E vorba DOAR de frane, deci nu e nimic important, nu fac mare lucru, opresc mobra. Pune mana si ia garniturile, le schimbi la ambele etriere si cativa ani nu mai ai probleme. Si nu stai cu frica ca nu opresti si te duci in papusoi cu suta la ora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 salut ma indoiesc de faptul ca un etrier costa cu mult mai putin fata de un set de garnituri, ca sa merite comparatia asta. daca il iei second exista riscul sa fie deja duse garniturile sau se se duca la 5 minute dupa ce l-ai montat, si n-ai facut nici o combinatie macar la garnituri noi stii ca te tin mult si bine ps: daca nu iti completezi profilul, de unde sa stie lumea in ce oras cauti sa cumperi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s4ch4 Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 Nu conteaza de unde e, baietii de la wemoto trimit oriunde Eu as zice sa iti iei garniturile, daca esti sigur ca de acolo e problema. Acuma cauti si tu in functie de cilindree.. http://www.wemoto.ro/bikes/suzuki/gsxr_750_k2/2002/picture/rebuild_kit_full_seals_caliper_-_front/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 Nu ii asculta pe astia, vor sa te jecmaneasca, baga niste silicon sanitar. Barbatii adevarati nu au nevoie de frane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 Apuca-te si seviseaza-i pe amandoi. Nu cred ca 250 ron este o suma prea mare cand vine vorba de frane. Daca tot te apuci de etrieri,pune si niste furtune cu insertie metalica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 Eu stiu ca in situatii de urgenta accelerezi si inchizi ochii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 Omule, ia si serviseaza etrierii: scoate pistonasele, verifica=-le sa fie ok (exista varianta ca pistonasul sau depunerile de pe el sa iti fi distrus garnitura), curata corpul etrierului, pune garnituri noi, schimba si kitul la cilindrul principal daca este cazul, pune furtunase cu insertie metalica, lichid nou (Desigur), placute noi daca este cazul, si ai frane ca si noi. Franele (mai ales cele fata) si cauciucurile sunt cele mai importante aspecte la o motocicleta. Daca nu ai bani mai bine stai pe tusa o saptamana-doua si banii de gaz (aproximativ 1000 km) ii bagi in garnituri. Nu e de joaca cu franele si repet: dupa aceste operatiuni ai practic frane noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 Pentru initiatorul topicului: Comanda-ti o-ringurile si te ajut sa le schimbi MOCA P.S.Ia si un 400ml de lichid de frana dot 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate