a_diaconu Postat Mai 8, 2016 Share Postat Mai 8, 2016 Salutare, baieti si fete! Anul acesta, in perioada 6-14 august, vreau sa fac o tura in Muntenegru. Vreau sa stau 2-3 zile la mare in Kotor. In restul zilelor vreau sa vizitez cat mai mult si sa merg pe cat mai multe drumuri virajate. Mergem 2 persoane pe un BMW 1150 GS. Astept sfaturi, trasee, harti si orice alte informatii de la cei care au fost pe acolo. Daca mai sunt persoane dornice sa mearga in acea perioada, ne-ar face placere sa ni se alarute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Mai 8, 2016 Share Postat Mai 8, 2016 Musai de vazut Durmitor si daca poti Tara. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 8, 2016 Share Postat Mai 8, 2016 Daca poti sa eviti Budva..chiar n.ai ce sa faci acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Mai 8, 2016 Autor Share Postat Mai 8, 2016 Nu am citit lucruri prea ok despre Budva de aceea am alea sa stau 2-3 zile in Kotor. @ ZigZag, Durmitor si Tara o sa le fac. Recomandati sa-mi rezerv cazare pe booking sau gasesc acolo fara rezervari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Mai 8, 2016 Share Postat Mai 8, 2016 /index.php?/topic/733922-muntenegru/ Asta e topicul deschis de catre mine pe aceeasi tema. Poate gasesti informatii care sa te ajute. Eu din pacate nu mai merg anul asta dar sper ca la anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Mai 8, 2016 Share Postat Mai 8, 2016 Ar fi pacat sa ratezi urcarea din Kotor spre Njegusi si o plimbare prin Lovcen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Sa ai plimbare frumoasa! Daca imi iau un touring pana atunci,poate merg si eu. Am un cruiser si e cam greu la drumuri lungi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate