Bucu' Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Detalii CURS DE PERFECTIONARE IN CONDUCEREA MOTOCICLETEI Data: 21 Mai 2016 Locatia: Parcarea OSC Ora: 10.00 GMT +2 Organizator: BLACK EAGLES MC Colaboratori: OSC & SCOALA AUTO GES Se vor parcurge urmatoarele: - Jaloane la viteza constanta - Franare de urgenta - Ocolirea obstacolelor neprevazute pe drum - Mers si manevrarea motocicletei la viteza redusa - Ridicate motocicletei cazute Pentru interesati contact: blackeagles2010@yahoo.com sau la tel: 0741.519.200. & 0742.681.308. CURS GRATUIT!! Numar limita participanti 50. Participantii vor trebui sa completeze formular de inscriere. Cei interesati vor solicita via mail formularul pentru completare. PENTRU PARTICIPANTI ECHIPAMENTUL ESTE OBLIGATORIU!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghidon Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Super initiativa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Sper sa vedem astfel de actiuni si in Bucuresti, nu numai in vestul tarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 10, 2016 Autor Share Postat Mai 10, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 10, 2016 Share Postat Mai 10, 2016 Felicitari penttu initiativa. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skym Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Eu sunt programator şi mă leg de genul ăsta de detalii... 10:00 GMT+2 ce ar vrea să zică? Ora României? Actualmente suntem GMT+3 fiind la ora de vară. Anglia e la GMT+1 acuma: http://wwp.greenwichmeantime.com/ Just sayin' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 12, 2016 Autor Share Postat Mai 12, 2016 ne scuzi de eroare, am pus pentru cei din ungaria ca sa nu vina dupa ora lor multumesc » Post actualizat in 16 May 2016 11:56 http://www.bihon.ro/curs-gratuit-de-perfectionare-in-conducerea-motocicletei/1644133 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate