Baxxter Postat Mai 10, 2016 Share Postat Mai 10, 2016 Salut, Am urmatoarea problema: nu reusesc sa demontez amortizoarele spate la IJ 49. La ambele am exact aceeasi problema. Ce am facut: 1. desfacut suruburile de pe bascula (1) 2. desfacut surub gresor 3. desfacut suruburi capete (2) 4. scos tub emulsor (3) Eh, si acum incepe distractia: daca imping tija 4 de jos in sus, aceasta se misca impreuna cu piesele 5 si 6 comprimand arcul si nu iese. Nu ar fi fost normal sa se miste independent si sa iasa afara? Daca imping tija 4 de sus in jos, nu se misca si la presiune mare are tendinta de a se indoi. Amortizorul functiona inainte de a scoate bascula, deci nu se pune problema de gripare intre piesele 4 si 5. Ce gresesc? mai are vreo siguranta pe undeva pe care nu am vazut-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Mai 10, 2016 Share Postat Mai 10, 2016 O să mă uit în manual si daca e explicată procedura o sa trimit poze din manual. » Post actualizat in 10 May 2016 16:14 Am atașat poze din manual, iar ultima e tot din manual, dar în limba română e foarte sumar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 11, 2016 Autor Share Postat Mai 11, 2016 Multumesc Barbosule, dar amortizorul de IJ 56 e complet diferit fata de cel de IJ49. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Probabil piesa 4. este deformata.. insista .... si fa-I o rectificare dupa acea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 13, 2016 Autor Share Postat Mai 13, 2016 După 3 zile de WD 40 au ieșit. Nu e nimic deformat, doar multă rugina. Dacă nu aveam presa mă uitam la ele mult și bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate