raikk Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Dupa ce am plecat de la munca adineaori, am observat ca nu mi se aprind semnalizarile. Nici in bord nu se aprind indicatoarele. Azi dimineata la verificare mergea totul ok. Doar semnalizarile nu-mi merg. Faza scurta/lunga - ok, stop frana maneta/pedala - ok, flash depasire - ok. Ce ar putea fi ? Nu cred sa se fi jucat cineva pe la butoane sau cabluri ca par a fi neatinse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 siguranta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Releul de semnalizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Mai 12, 2016 Autor Share Postat Mai 12, 2016 Pana la urma erau duse siguranta + bec. Multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate