Jump to content

cozmino

Super Membru
 • Content Count

  727
 • Joined

 • Last visited

About cozmino

 • Rank
  Caterinca cu budinca

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

1,209 profile views
 1. MT60RS sunt scumpe, nu o sa tina mult si au carcasa dura. Eu am pe Xmoto montate. Dupa ce le-am pus, inainte avand PR4, am verificat de vreo 3 ori presiunea in roti, in diferite locuri. Pur si simplu imi sareau dintii din gura cu presiunea corecta, din cauza rigiditatii carcasei. Le-am scos si pe forestier, sunt okay insa nu te astepta la minuni.
 2. O idee unde as putea repara un Midland BTX2FM ? Se pare ca a intrat apa in el, desi nu a fost desfacut niciodata. Problema este ca nu se mai incarca. L-am desfacut in week-end si am vazut ca a luat apa fix in zona in care se conecteaza acumulator si ochiometric nu arata prea bine zona respectiva.
 3. Am xmoto (nu challenge, nu country) , care a fost la cateva ture cu Alex . Cu cauciucuri potrivite si ceva experienta te descurci pe majoritatea drumurilor. Am si 690 enduro, care nu e chiar asa stricacios cum se spune. Ambele sunt in sectiunea vanzari.
 4. Salut. Se impiedica careva de doua semnale ? Platesc.
 5. Schimb si cu ceasuri ( Rolex, JLC, Blancpain, Glashutte, IWC, Breguet, ALS, etc) plus/minus diferenta . Motocicleta e in momentul de fata la mototehnica (schimb filtru/pompa de benzina), verificat rulmenti, etc. Are si baterie noua, pusa in Decembrie.
 6. Givi trekker vest. In jur de 200 ron.
 7. Schimb si cu ceasuri ( Rolex, JLC, Blancpain, Glashutte, IWC, Breguet, ALS, etc) plus/minus diferenta .
 8. Daca te referi la capacul ambreiajului, da, are o fisura. Dubios, dupa ce am luat-o a inceput sa transpire ulei in zona respectiva. Am dus-o in service si au comandat, pe langa altele, capacul filtrului de ulei, care era fisurat langa un surub. Dupa schimb, ulei, filtre, capac si oring buson ulei au observat ca transpira ulei pe la capacul ambreiajului. Solutia, temporara, a fost poxilina. Nu stiu cum sau de la ce s-a crapat, pentru ca nu am dat-o jos pe partea respectiva.
×
×
 • Create New...