Jump to content

cozmino

Super Membru
 • Content Count

  679
 • Joined

 • Last visited

About cozmino

 • Rank
  Caterinca cu budinca

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

1,070 profile views
 1. Salut Yuk. Pe cel din Bucuresti il voi lua sapt asta. Sper sa si am timp de el...
 2. Bun de stiut. De saptamana viitoare intru si eu in randul posesorilor.
 3. Multumesc, Dan, pentru informatii. Banuiesc ca se pot inlocui, preventiv, inainte de a apare probleme cu cei revizuiti. Corect?
 4. @Yuk - Poti sa dezvolti un pe pic partea cu culbutorii? multumesc. Am gasit tone de topicuri dupa rocker arm. Citesc...
 5. Cea de pe olx din ce imi amintesc nu are acte, nici ABS. Stiu ca e rara dar asa as tine si X-moto ptr oras, x-challenge pentru iesit. Altfel ma duc in spre KTM 690 sau Husky 701 enduro si raman cu o mobra. Piese se gasesc, bani sa ai.
 6. Salutare, Dupa cum spune titlul, cumpar BMW G650 X-Challenge. Preferabil cu ABS, inmatriculata si in stare foarte buna, tehnic. Tel: 0735.541.861.
 7. Moto scoasa din service (Mototehnica). Dupa cum am spus, s-a verificat jocul supapelor, verificat nu stiu ce senzor de pe partea cu statorul si schimbarea garniturii de la capac motor, schimbat bujii, schimbat TPS. Pretul ramane acelasi, adica 3500 euro FIX (nu negociez absolut nimic).
 8. Alexe. bine ca nu ai patit nimic. Era sa mi-o iau si eu acolo si de atunci incerc, pe cat posibil, sa nu mai depasesc in acea zona. Maine iau patentul dupa mine. Ia zi, cate unghii vrei sa-ti aduc ?
 9. Acest 690R este a cuiva de pe forum ? https://www.autovit.ro/anunt/ktm-ID7GyK3R.html#xtor=SEC-81
 10. E posibil, dar nu am nici skill nici rabdare.
 11. Cred ca eu eram, suna a "traseul meu". Dupa tura de cascada 7 izvoare, Glod spre sanatoriu, Boloboci, Podu cu Florile, Transbucegi si nu numai .
 12. Motoreta e in service, la Mototehnica, unde s-a verificat jocul supapelor, s-au schimbat bujiile si se schimba TPS-ul. Pretul ramane acelasi doar km au mai crescut, pe la 29,000. Nu vrea nimeni o motocicleta de oras si nu numai? Fata de poze a adunat si cateva zgarieturi pe carena stanga dupa o tranta, pe coborare de la Lacul Vulturilor. Nimic deranjant.
×
×
 • Create New...