Jump to content

cozmino

Super Membru
 • Content Count

  802
 • Joined

 • Last visited

About cozmino

 • Rank
  Caterinca cu budinca

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Motocicleta
  Bmw G650 X-Moto

Recent Profile Visitors

1,997 profile views
 1. Ii dai jos si mergi cu ei la un magazin care vinde rulmenti. Acum ani buni, m-am dus cu rulmentii in mana la Badi, i-au masurat si mi-au dat echivalent din stoc.
 2. Ai spus ca ai trei dealeri ktm cu preturi f bune, de asta am intrebat daca stii ceva de preturi. Pe mobile, autoscout, ma uit singur, nu e problema. Ma gandeam ca poate gasim o oferta mai buna, prin ce contacte ai.
 3. Salut, Marcel. Pe ce siteuri, in afara de mobile.de, sa ma uit? Ma intereseaza strict Ktm 690 enduro sau Husqvarna 701 enduro, cu ABS. Preferabil dupa 2017, in stare f buna.
 4. Daca nu vrei sa-ti bati capul, recomand o platforma/serviciu de genul sugerat de Starcream. Eu aveam o conexiune in Varsovia catre Bucuresti cu LOT (late or tomorrow) . Zborul intern, tot LOT, catre Varsovia a aterizat cand decola avionul, ultima cursa de altfel, catre Bucuresti. Mi-au dat hotel, taxi, bilet ptr a 2-a zi dimineata. Cand am ajuns acasa am facut o cerere pe o platforma in genul airhelp. Iin maxim o luna, de la data cererii, aveam banii in cont minus comisionul lor, desigur. Am iesit pe plus, ca era in interes de serviciu
 5. Eu nu am luat neaparat ptr pana, ci ptr a putea creste presiunea la loc, atunci cand ies pe sosea. A zis mai sus, vis-a-vis, de rimlock ca sa evitati surprizele.
 6. Capone are compresor Xiaomi. L-am vazut si arata bine, e f compact. Eu am un airman cu alimentare la priza. Face treaba si il folosesc si la masina.
 7. @Nordix - urmareste firul rosu, plusul, de la baterie. La capatul celalalt ar trebui sa fie releul de pornire.
 8. Manualul de reparatii aici https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://ironbrothersmc.com/motors/Yamaha/Yamaha_XJ600S(92-99)_XJ600N(95-99)_Service_Repair_Manual.pdf&ved=2ahUKEwi3qfjpvabuAhXjwosKHU1ZAZsQFjABegQIGhAB&usg=AOvVaw0YWsxGTWMhftIKUPQZ8cJt Cauta la capitolul 8, starter relay
 9. Urmareste firul de plus (ROSU) care este conectat la baterie. Vezi unde-i celalalt capat.
 10. Va felicit si va doresc cat mai multe iesiri, fara evenimente!
 11. Ce cazan Te felicit si admir pentru rabdare si perseverenta!
 12. Ktm 690 enduro/supermoto. Husky 701 enduro/supermoto. Bmw g650 xmoto sau xchallenge.
×
×
 • Create New...