flavius 1 Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 am o problema cu un kawasaki zx 9r ...la franare puternica se simte o VIBRATIE INN GHIDON ..CARE AR FI PROBLEMA ? MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 discuri ovalizate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihnea Musat Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Cel mai probabil ai discurile varza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Discurile zic si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vano Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Am patit si eu la fel , insa in cazul meu aveam discul murdar de ulei din cauza ca imi "curgea" furca. La franari simteam si eu acea vibratie in ghidon. Spalat bine discuri, furca, degresat. Dupa cateva ture cu franari mai lungi - a "trecut". Poate ai noroc si la tine e la fel. Insa grija ca poate colegii au dreptate si ai intradevar discul "ovalizat". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 am o problema cu un kawasaki zx 9r ...la franare puternica se simte o VIBRATIE INN GHIDON ..CARE AR FI PROBLEMA ? MS Discuri descentrate, grosime inegala pe circumferinta, nituri flontante blocate, rulmenti de roata fata stricati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius 1 Postat Mai 16, 2016 Autor Share Postat Mai 16, 2016 pot fi rectificate discurile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius 1 Postat Mai 16, 2016 Autor Share Postat Mai 16, 2016 2 discuri fata 1800 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 2 discuri fata 1800 lei 1 viata de om de nepretuit. Pt. restul... exista mastercard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate