Sari la conținut

Vano

Membru
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Vano

  1. Vano

    BURSA LOCALA

    Ca tot strange praful, pun spre vanzare: Intercom Moto "V6" - 249 lei [negociabil] Mai multe detalii pe olx: https://www.olx.ro/oferta/intercom-moto-v6-bluetoth-set-ID8Ngwd.html » Post actualizat in 23 Jun 2017 11:03 De vanzare Casca moto CABERG Stunt marime S(55-56) Casca ii este mica pasagerei. Purtata cu cagula. Folosita la iesiri ocazionale prin oras. Stare foarte buna, fara zgaraieturi sau ciobituri. ... sau schimb cu o casca de o marime mai mare (M). Mai multe detalii olx: https://www.olx.ro/oferta/casca-moto-caberg-stunt-s-55-56-ID8DX09.html
  2. Am patit si eu la fel , insa in cazul meu aveam discul murdar de ulei din cauza ca imi "curgea" furca. La franari simteam si eu acea vibratie in ghidon. Spalat bine discuri, furca, degresat. Dupa cateva ture cu franari mai lungi - a "trecut". Poate ai noroc si la tine e la fel. Insa grija ca poate colegii au dreptate si ai intradevar discul "ovalizat".
  3. "tocmai se daduse..." - da, cam același mesaj l-am primit si noi. Ms de info
  4. Salut , Un prieten cauta următoarele piese pentru un Suzuki DR 650 (95) - Ax came; - Culbutori; - Capac chiulasa; Ms. /index.php?/topic/733431-cumpar-piese-suzuki-dr-650-1995-ax-came-culbutori-capac-ciuloasa/
  5. Vano

    Service Moto

    1 .Încearcă si verifica furtunul de vacuum ce se duce spre robinetul de benzina , sa nu fie fisurat sau copt, poate el e de vina prin urmare nu iti vine suficienta benzina in carburatoare. 2. Dupa ce iti moare motorul verifica daca nu cumva ti sa creat vacuum in rezervor (mie cand deschideam capacul la rezervor , se auzea un sunet specific iar cateodata trebuia chiar sa trag de el ca sa-l deschid ) , poate e infundat furtunul prin care se trage aer in rezervor prin urmare iarasi iti este limitata cantitatea de benzina ce vine in carburatoare. Am avut probleme similare cu ale tale , si astea 2 mi-au fost cauzele. Bafta.
  6. Vano

    Bursa Locala

    /index.php?/topic/723728-vand-casca-mt-thunder-xs-5354-200-lei/ Pentru Sibiu accept si schimb cu o casca in marimea M (de dorit casca sa fie intr-o stare echivalenta )
  7. Salutare, stiu ca se aplica pentru Honda, pentru Suzuki cu siguranta difera
  8. Da e destul de simpla procedura O remarca as mai avea, cand programati cheia, grija mare sa nu aveti prin buzunare alte chei cu cipuri de orice alt fel. Mie din cauza unei chei de Toyota Yaris "pierduta" in buzunar, initial imi dadea eroare la programare, treaba fiind rezolvata cand am pus cheia de Yaris departe la vreo 3 m de motor.
  9. Salutare, Deci cum a mai scris cineva sus nu aruncați cu bani in vânt chiar daca cheia e cu cip. La Sibiu un "meseriaș" mi-a cerut 560 Roni pentru 2 chei cu cip , ceia ce mi se pare o nesimțire. Prin urmare ce am făcut eu: Am cumpărat 2 chei blank de honda - 25 lei fiecare (sunt useri pe forum ce le comercializează ) Am cumpărat 2 cipuri de pe okazii - 25 lei fiecare ( cip chip ID46 transponder cheie auto ) tre sa fie blank ( nescris ) - eu am luat de aici http://www.okazii.ro/accesorii-auto/carcasa-cheie/id46-cip-chip-transponder-cheie-auto-a146718656 Tai cheia la orice "meserias" - 15 lei Programezi cipul singurel acasa "la motor" (un search pe gogle va "luminează" ) Calculele vorbesc de la sine. Numa bine. Ion
  10. Vano

    "free Talk"

    Am inteles , deci o iau pe traseul 1 , merci de info Deci vin cu feedback , drumul Sibiu - Copsa Mica este de vis: asfalt proaspat turnat , curbe multe si lente , treci pe langa ceva paduri, ceva campii, cum am zis mi sa parut foarte, da foarte fain.
  11. Vano

    "free Talk"

    merci de link, insa nu prea imi dau seama din ce imi indica. Ma bate gandul sa o iau pe traseul 2: Sibiu - Sura mica - Ocna Sibiului - Mandra - .... cu iesire la Tapu Sper sa nu imi para rau.
  12. Vano

    "free Talk"

    Salutare , Vreau sa fac sambata 7 Iunie un drum pana la Blaj. Am vazut ca sunt 2 trasee pe google: 1: Sibiu - Sura Mare - Slimnic ...... cu iesire la Copsa Mica. 2: Sibiu - Sura mica - Ocna Sibiului - Mandra - .... cu iesire la Tapu Ce traseu imi recomandati , care e mai ok ? Caci nu prea am chef de gropi. Merci.
  13. Vano

    "free Talk"

    Salut, subscriu colegilor de mai sus si recomand pe Vio cu caldura. Administratorul de la Combi e la fel de treaba.Daca as fi sa mai fac o data scoala , la ei m-as duce fara ezitare.
  14. mda , trebuie sa recunosc ca abia acum imi fac ideie despre notiunea de plimbare .
  15. foarte fain, dar daca numiti voi 400 Km - "plimbarica" , eu cum sa numesc drumul pana la Paltinis ?
  16. tot la un drift salivez si eu de ceva vreme , cred ca imi fac un cadou de pasti
  17. Vano

    Honda Hornet

    Te-as ajuta cu placere dar nu prea cred ca am curand drum spre Cj . Eu am urmat pasii din topicul de mai jos si a mers totul brici: http://www.hondahornet.org.uk/messageboard/viewtopic.php?f=13&t=24218 Ca si remarca, in momentul programarii cheiei , vezi sa nu ai prin buzunare alte chei cu cip, eu eram cu un amic ce avea la el cheia de la masina (toyota yaris) si ne-a luat ceva timp sa ne prindem de ce nu mergea programarea. Cum am "indepartat" cheia , am rezolvat in 30 de secunde.
  18. Numa' sa nu ploua.

  19. Vano

    Honda Hornet

    Salut, Programarea mi-am facut eu (hornet 03) , am facut totul singur si destul de simplu, nu e mare teorie. Important e sa ai: - Cheia blank: cumparata separat m-a costat 15 lei, - Chip : nu mai stiu ce ID , am cumparat separat de pe okazii cu 25 lei. - si o cheia cu cip veche : pe care ai sa o folosesti ca master key la programare. - un fir lung cu o rezistenta : cica rezistenta ar fi optionala. Daca vrei mai mutle detalii, anunta-ma. LE: a da , cipul tre sa ai grija cand il cumperi sa specifici sa fie blank, sa nu fie programat. LE2: de aici mi-am luat eu cip http://www.okazii.ro/accesorii-auto/carcasa-cheie/id46-cip-chip-transponder-cheie-auto-a146718656
  20. Vano

    Honda Hornet

    Bine , ma dau si eu cu parerea viazavi de post-uri cu intalniri. Eu sunt din Sb , de ce m-ar interesa intilnirile organizate in Bucuresti sau poate Craiova sau poate Constanta ? Urmaresc acest topic de alte considerente. Ce ar fi daca am posta fiecare comunitate "locala" toate planificarile iesirilor in acest topic ? Ar fi HAOS, evident parerea mea umila. Asfalt uscat si cat mai mult soare.
  21. Vano

    Altele

    Sa-mi arati te rog unde ai vazut tu asta ? ca cei din Galati tre sa le dea mii de euro ? Mai bine te-ai informa corect si nu ai baga strambe si dezinformari degeaba.
×
×
  • Creează nouă...