johnbv Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 Rog colegii moto din Botosani daca ma pot ajuta. Caut pe NICHIFOR FLORIN are 25 ani locuieste pe str Imparat Traian 42 sc B ap 1. Am cumparat o remorca transort moto de la un intermediar din Vaslu care i-a apartinut lui Nichior. Este inmatriculata BT-08-NIK.Am cartea si talonul,dar nu vreau sa o folosesc pe numele lui,doresc sa fac acte cu el. Din experiente nedorite stiu ce inseamna si cat de neplacut este sa primesti amenzi pe un lucru care circula pe drumurile publice sub numele tau.Intermediarul s-a dovedit a fii foarte neserios. Va rog daca ma puteti ajuta cu nr de tel sau sa-i dea cineva nr meu 0744 842 164.Multumesc din suflet pentru ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Incerc maine sa dau de acest om, la adresa la care ai furnizat-o.Te tin la curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxo_cs Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Frumos din partea ta,eu am plătit impozit si amenzi timp de 6 ani pina am rezolvat problema in instanța. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat Mai 22, 2016 Autor Share Postat Mai 22, 2016 Am reusit sa aflu nr de telefon.Topicul se poate inchide/sterge .Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haka Postat Mai 15, 2020 Share Postat Mai 15, 2020 Salutare, am si eu nevoie de ajutor sa gasesc Un Coleg, Dobînda Albu Marius Locuieste pe strada Bucovinei la 46x, Am cumparat Un motor De la niste băieți pt un proiect si nu reusesc sa scot Un fiscal pt inregistrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate