Sari la conținut

johnbv

Membru
  • Număr conținut

    236
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    1992
  • Motocicleta
    BMW R 1250 GS HONDA AFRICA TWIN 1000 DTC
  • Numar Moto
    JHN
  • Club
    CAFE RACER

Informații profil

  • Motociclete detinute
    TWIN RD07a, BMW F 800 GS.BMW R 1200 GS-.BMW R 1200 GSA BMW R 1200 GS Adventure LC, BMW R 1250 GS HP

Vizitatori Recenți Profil

1.553 citiri profil

johnbv's Achievements

  1. johnbv

    salut! am eu undeva in garaj.....tel 0744842164

  2. AJUTOR si rugaminte ! Daca cineva are de vanzare un calculator pentru farul LED generatia II din 2018+. Cel mic care este sub far.
  3. https://www.olx.ro/d/oferta/set-cutii-aluminiu-adventure-sidecase-bmw-gs-r-1200-IDdC1sY.html
  4. Sfatul meu...da roata de fata jos. Daca rulmentii sunt uzati cand vei incerca sa-i invarti cu degetul se va simtii ca se rotesc sacadat. Se intampla foarte des daca cineva a strans roata fata exagerat de tare....peste 50 Nm. Daca constati ca rulmentii sunt OK atunci sigur este din cauciuc. La intrebarea 2....au trecut prea multi ani de la livrare sa mai poti schimba ceva la reprezentanta Nu sunt diferente mari. 99% se potriveste. Este ok! Diferentele mari din 2007 apar la ABS, electronica si cateva mufe.
  5. Nu este asa de grav, sigur este doar semeringul de la fulie.Gasesti varianta ptr el la magazinele dedicate,dar recomand unul de origine. Daca te ajuta am un capac frontal in stare buna. Cel din poza este corodat
  6. https://www.pathfindersoul.com/product-category/panniers-styling/ https://www.signaturecd.com/shop/?swoof=1&pa_make=bmw&pa_model=aluminium-panniers&pa_years=2018,2017,2016,2015,2014,2019,2020,2021
  7. Le poti colanta la o firma care se ocupa de colantari auto. Pentru grafica costurile sunt undeva la 35 euro m. Cu autocolant simplu costurile scad simtitor. Da! initial vei fi refuzat. Cu putina rabdare le poti face singur.
  8. HeatPad-ul a ajuns la mine . Multumiri pentru donatie. L-am cerut pentru un motociclist (LUKY) care are mare nevoie de el. Acelasi pentru care cautam un TRANSALP 700. Norocul este de partea lui.
  9. Este o poveste fara sfarsit sa reglezi admisia din lere la o motocicleta cu un km respectabil. Ai nevoi de reglaj pe aspiratie.Pune ceasuri comparatoare si asa reglezi motorul. Daca nu ai....mergi acolo unde unii au investit in asa ceva.Din respect ptr motocicleta ta. Ai intrebat.....ai aflat. Restul depinde de tine
  10. se poate ceva detalii despre Transalp  eventual poze pe 0744842164 MULTUMESC

  11. johnbv

    Nordkapp

    Ce nu a scris nimeni sau probabil nu am citit eu.Pentru dormitul la cort in Norvegia pe marginea drumului ,luati in calcul camparea pe timpul zilei...este mai cald, si condusul pe timpul noptii. Noapte care defapt nu prea exista. Iar pentru cei care au ghinionul sa-i prinda un radar. Nu uitati Norvegia nu este in UE si nu pot trimite amenzile la fisc.Vor venii niste plicuri prin posta de maxim 3 ori dupa care o sa fiti bagati intr-o baza de date timp de 6 ani. Bugetul este de dorit sa fie cat mai generos dar pe card . Nu ai nevoie de bani lichizi. Nu trb ratat nimic, este posibil sa nu te mai intorci pe acolo. Planeta are multe locuri de vizitat si Noervegia este unul din ele.
×
×
  • Creează nouă...