Sari la conținut

johnbv

Membru
  • Număr conținut

    236
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de johnbv

  1. johnbv

    salut! am eu undeva in garaj.....tel 0744842164

  2. AJUTOR si rugaminte ! Daca cineva are de vanzare un calculator pentru farul LED generatia II din 2018+. Cel mic care este sub far.
  3. https://www.olx.ro/d/oferta/set-cutii-aluminiu-adventure-sidecase-bmw-gs-r-1200-IDdC1sY.html
  4. Sfatul meu...da roata de fata jos. Daca rulmentii sunt uzati cand vei incerca sa-i invarti cu degetul se va simtii ca se rotesc sacadat. Se intampla foarte des daca cineva a strans roata fata exagerat de tare....peste 50 Nm. Daca constati ca rulmentii sunt OK atunci sigur este din cauciuc. La intrebarea 2....au trecut prea multi ani de la livrare sa mai poti schimba ceva la reprezentanta Nu sunt diferente mari. 99% se potriveste. Este ok! Diferentele mari din 2007 apar la ABS, electronica si cateva mufe.
  5. Nu este asa de grav, sigur este doar semeringul de la fulie.Gasesti varianta ptr el la magazinele dedicate,dar recomand unul de origine. Daca te ajuta am un capac frontal in stare buna. Cel din poza este corodat
  6. https://www.pathfindersoul.com/product-category/panniers-styling/ https://www.signaturecd.com/shop/?swoof=1&pa_make=bmw&pa_model=aluminium-panniers&pa_years=2018,2017,2016,2015,2014,2019,2020,2021
  7. Le poti colanta la o firma care se ocupa de colantari auto. Pentru grafica costurile sunt undeva la 35 euro m. Cu autocolant simplu costurile scad simtitor. Da! initial vei fi refuzat. Cu putina rabdare le poti face singur.
  8. HeatPad-ul a ajuns la mine . Multumiri pentru donatie. L-am cerut pentru un motociclist (LUKY) care are mare nevoie de el. Acelasi pentru care cautam un TRANSALP 700. Norocul este de partea lui.
  9. Este o poveste fara sfarsit sa reglezi admisia din lere la o motocicleta cu un km respectabil. Ai nevoi de reglaj pe aspiratie.Pune ceasuri comparatoare si asa reglezi motorul. Daca nu ai....mergi acolo unde unii au investit in asa ceva.Din respect ptr motocicleta ta. Ai intrebat.....ai aflat. Restul depinde de tine
  10. se poate ceva detalii despre Transalp  eventual poze pe 0744842164 MULTUMESC

  11. johnbv

    Nordkapp

    Ce nu a scris nimeni sau probabil nu am citit eu.Pentru dormitul la cort in Norvegia pe marginea drumului ,luati in calcul camparea pe timpul zilei...este mai cald, si condusul pe timpul noptii. Noapte care defapt nu prea exista. Iar pentru cei care au ghinionul sa-i prinda un radar. Nu uitati Norvegia nu este in UE si nu pot trimite amenzile la fisc.Vor venii niste plicuri prin posta de maxim 3 ori dupa care o sa fiti bagati intr-o baza de date timp de 6 ani. Bugetul este de dorit sa fie cat mai generos dar pe card . Nu ai nevoie de bani lichizi. Nu trb ratat nimic, este posibil sa nu te mai intorci pe acolo. Planeta are multe locuri de vizitat si Noervegia este unul din ele.
  12. Atunci stai linistit.Daca motocicleta este colantata nu are rost sa te stresezi cu verificari decat pentru linistea ta daca consideri ca este necesar. Rotile cu spite sunt un avantaj. Uneori mai apar probleme dar pot fi centrate. Sa te bucuri de km ce-i vei face
  13. https://www.olx.ro/oferta/bmw-r-1200-gs-hp-2017-IDeefRT.html#b31142dd22;promoted Aceasta motocicleta nu are nimic HP...(high performance)Toate elementele de protectie montate sunt de origine CHINA. Este un GS 1200 accesorizat cu multe stikere . Producatorul nu a fabricat asa ceva. Primul model HP la GS sa fabricat in 2018 cu motorizare 1250 .Vanzatorul stie acest aspect dar mizeaza pe nestiinta clientilor.Probabil motocicleta este intr-o stare impecabila dar ar trebuii vanduta la pretul corect pentru un BMW 1200 GS.
  14. Upsss! aripa de fata este de la alta motocicleta. Acum ti-as recomanda sa verifici mai bine motocicleta. Pentru inceput o pui pe cricul central si verifici vizual cum se aseaza/aliniaza tuburile furcii fata in ochelarul superior 2-Distanta intre terminatia jambei si ochelarul superior stg/dr trb sa fie aceeasi valoare.3-Si modul in care iese din furca axul rotii fata. Daca totul este perfect ar trebuii sa depui un efort minim apasand doar cu degetul pentru extractie. Daca pe furca fata totul este ok, eventualele probleme nu mai sunt atat de grave,dar trateaza cu responsabilitate ce vei constata. Eventual intreaba si vei primii raspuns aici.
  15. Salutare! Daca ma poate ajuta cineva.Caut o mufa nano pentru proiectorul montat din 2018+.Pana in prezent pe OEM am gasit doar instalatia electrica complecta.
  16. Salutari! Felicitari pentru achizitia facuta. Sper sa te bucuri de ea si de locurile frumoase unde vei ajunge cu motocicleta. Referitor la nelamuririle tale 1.Furca fata este usor de servisat.Dupa ce scoti semeringul de praf vezi starea semeringului de presiune. Daca este rugina pe el sau este deformat, necesita inlocuire. La km pe care-i are motocicleta nu prea apar probleme. 2 Da! e normal 3. Demonteaza carcasele si foloseste o vaselina fina ptr elementele de plastic.Nu recomand WD. 4. Nu te speria. Dar mai tine sub observatie dupa ce schimbi bateria. 5.Compresorul trb cuplat la baterie cu clestisori. Ai in compartimentul bateriei un pinten + de unde trb alimentat. 6.EXIDE cum aveai si la motocicleta precedenta 7.Ai o multitudine de protectii de pe ALIEXPRESS sau firme consacrate.Aici depinde de gusturi 8.Cele OEM tin cam 5 ani + depinde mult de frigul care-l ia peste iarna 9.Verifica senzorii sau manetele daca au fost inlocuite.Este posibil sa nu ajunga sa actioneze senzorul. Ptr restul intrebarilor nu am raspuns . Asfalt uscat!
  17. Pentru ziua1 . Brasov- Sampetru -Bod -Baraolt - Cheile Varghiș -Ocland-Lueta- Baile Chirui - M Ciuc. Este drum cu asfalt peisaje super nu regreti nimic !!!!!!!!!!. Gulas in M Ciuc la terasa GAMBRINUS. La Sf Ana. drumul este mizerabil. Mai nou nu mai este permisa coborarea spre lac cu mijloace de transport.Accesul spre lac se face pe jos sau cu tractorasul trenulet, Costumat moto nu este placut sa mergi la pas, Pentru cazare ...Baile M Ciuc. PIATRA BUFNITEI. Pentru ziua 2 cazare la AGNES ( VISEU). Aici poti pierde aproape o zi pentru o plimbare cu mocanita daca consideri ca merita. Urmatoarea cazare Sasciori la CASA MAYA. preturi mai umane...la cat te apropii de Transalpina te electrocuteaza toti. Scuze Baile Harghita nu MC Aceste locatii sunt apreciate de motociclisti,
  18. Este de pe o motocicleta 1200 GS din 2010.A fost inlocuit cu unul de ADV.Aspect ok,Pret 50 euro vizibil in BRASOV.
  19. Acum 2 saptamani am vrut sa intru in Cheile Dobrogei venind dispre TARGUSOR. Datorita pietrelor puse pe drum si necompactate am renuntat.Poate s-au miscat constructorii si au asfaltat intre timp.
  20. Salutare! Poate stie cineva .Caut sa cumpar pentru un 1200 GS LC un set de cutii vario + topcase.
×
×
  • Creează nouă...