Sari la conținut

xxo_cs

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iasi
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    VZR1800
  • Numar Moto
    IS45SIR

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Z1000 Kawasaki

xxo_cs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. xxo_cs

    Oferte Garaje

    Cazare moto sezon rece! Salutare pt cei care locuiesc in zona Canta,Pacurari si nu numai pun la bătaie garajul personal pt sezonul rece.Garajul îl am la Rond Era-Valea Lupului.Mai multe detalii la tel.0741982313
  2. Urat ...sănătate colegului si însănătoșire grabnica.O eschiva mica POATE l-ar fi scapat.
  3. Ok e bine de știut,m-am uitat la pret si bu e diferența majora între ele.O zi faina si merci de info. » Post actualizat in 30 Mar 2017 03:32 Apropo rog un admin sa mute topicul in SERVICE(sau unde ar fi cel mai corect),am postat de pe tel. si am citit greșit.Multumesc » Post actualizat in 30 Mar 2017 03:34 Ceva detali te rog,ai mers cu ele?
  4. Salutare colegi si un nou sezon cu multi km si fara evenimente de prost gust. Ma puteți îndruma in alegerea uni set de anvelope?Oscilează între cele 2 modele MPP 3 si PDR 3,sunt receptiv si la alte modele.Momentan am Pirelli Diablo roso 2,mulțumit asa de ele dar cred ca e loc si de mai bine.Moto un z1000. Multumesc si asfalt uscat.
  5. Eu iți recomand anvelope Pirelli Diablo Rosso 2,eu sunt foarte mulțumit de ele.
  6. Felicitări pentru achiziție.Si la multi km fara evenimente negative.Apropo confirm cele relatate de tine si asemenea tie sunt din Iulie posesor de z1000 același model.Numai laude ii pot adauga.Asfalt uscat si sper sa ne găsim pe la întruniri.
  7. Salutare colegi si La multi ani!Sunt si eu posesor de z1000,nu foarte proaspăt:) va pot zice ca e best choice.Putere,fiabilitate si foarte usor de manevrat.Legat de frani cel putin la modelul din 2011 sunt foarte eficiente si nu am ABS dar mi-au salvat pielea in cateva situații.Asfalt uscat si fara evenimente in noul sezon.
  8. xxo_cs

    Off-topic

    Garsoniera 40 mp,utilată fara centrală.180 e luna.Bila gara. 0741982313
  9. Omulețul chiar e foarte bun,conștiincios si ordonat.Mia spus verde n fata Evitale.Nici că-s motoare bune nici că-s rele,doar ca la probleme mai serioase nu are cine sa le dea de cap in zona.Eu nu acuz pe nimeni de prostie(o dobândim in timp) dar ii multumesc ca a fost sincer cu mine si credema in viitor următorul model va fi un ducati.Legat de costuri ai mare dreptate,costurile de întreținere ar fi aceleași.Multam pt sfaturi.
  10. Prietene vb de parca ne am cunoaste.Observatia facuta legat de italiene a venit fondata la discutia cu un bun mecanic din Iasi,pe care l mentin anonim(se vor face doar experimente ca nimeni nu are experienta necesara la tehnologia actuala). Dar tipic noua vb fara sa gandim.Or mai fi prosti dar tu dai dovada de superioritate. » Post actualizat in 07 Nov 2016 06:47 Si apropo nu te jigneam verbal(tu ai facuto mai pe ocolite,ca pe targu ocna) daca nu OSCILAI de la subiect si veneai si tu cu un sfat constructiv care sa mi/ne fie de folos pe viitor.Nu toti suntem experti in alegerea une i motocilcete,dar foarte multi sunt experti in critici. Am ales ceea ce am crezut eu ca i mai bine pentru buzunarul meu.
  11. Eu nu va contrazic,eram la răscruce între cele doua modele.Stiu ca sunt diferite dar amândouă imi plac.Sincer eram 70 % pe Ducati,dar am descoperit ca in Zona Iasi nu avem mecanici foarte Calificați pe motoare italiene.Pentru mine o pare a contat,nu am cerut bani.Topicul chiar a fost folositor pentru decizie.
  12. Akropovic.Dar urmează sa cumpar si galeria sa fie full,sincer se aude mult mai bine fata de cele stock dar Nu 100%.Adica daca pui evacuări noi trebuie luat in calcul tot sistemul pt un sunet sportiv si de calitate.
  13. Salut,intru mai rar pe forum.Moto ma ajuns cu tot cu acte 7300€ si inca 1000 acareturi,tobe,etc.Am sărit un pic bugetul dar e o bestie,sunt foarte mulțumit de achiziție si am echipato dupa inima.
  14. xxo_cs

    Oferte Garaje

    Salutare pt cei nevoiași care locuiesc in zona Canta,Pacurari si nu numai pun la bătaie garajul personal unde imi țin si eu motorul,ar mai fi loc de 3-4.Garajul îl am la rond Era.Mai multe detalii la tel.0741982313
×
×
  • Creează nouă...