larryeo Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Salut, Am si eu o problema cu a mea Yamaha fzr, de fapt asa am cumparat o. Dau semnal stanga, dreapta nu conteaza, becurile pe partea pe care am dat semnal, stau aprinse, nu lumineaza intermitent si releul de semnalizare bazaie. Am schimbat releul cu unul nou universal cu 3 pini, pt ca original nu am gasit si ce credeti se intampla acelasi lucru. ceva pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 (editat) Becuri prea mici ca wati sau ai leduri, cauta rezistenta si monteza pe traseu sau schimba releul cu unul pentru consum mai mic. Editat Mai 23, 2016 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larryeo Postat Mai 23, 2016 Autor Share Postat Mai 23, 2016 Pai problema e ca nu am leduri, sunt becuri normale. si din cate stiam eu, daca sunt leduri si nu ai rezistenta cpliocesc prea rapid, nu raman aprinse mereu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Daca e consumul mult prea mic raman aprinse. Daca original ai avut becuri de 21w fata-spate si tu ai acum de 5w fata-spate, insumat 21+21 iti da 42w, fata de 5+5=10w e o diferenta ... pune de proba un bec mai mare pe una din semnalizari, fata sau spate si vezi ce se intampla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larryeo Postat Mai 23, 2016 Autor Share Postat Mai 23, 2016 Mersi de sfat, o sa incerc si revin cu raspuns. » Post actualizat in 23 May 2016 19:21 Mersi, asta era problema aveam becuri din alea mici de pozitie. Acum merge perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate