stoian_florin26 Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 Salut. Am nevoie de ajutorul vostru. E cel putin ciudat ce se intâmpla cu semnalizarea .... Pe loc semnalizeaza. Si in mers...dar,daca accelerez, semnalizarea se opreste,cum turez,cum se opreste....Nu inteleg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 Contact imperfect pe undeva, verifica mufa blocului de lumini(in far) si releul de semnalizare(capacul triunghiular dreapta parca). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoian_florin26 Postat Mai 26, 2016 Autor Share Postat Mai 26, 2016 Releul de semnalizare e nou. O sa ma uit la mufa. Totusi si cand functiona,semnalizarea dreapta era un pic intârziata? O sa revin cu detalii....Multumesc! » Post actualizat in 26 May 2016 12:07 Mama uitat la mufa(e). Sunt 3,una simpla si 2 cu mai multe conexiuni. Le-am decuplat si cuplat inapoi . Par sa fie in regula. O sa vad in mers,poate e un fir intrerupt undeva,dar nici aparat de masura nu am. Revin..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 Poate sare automat, considera ca ai luat curba si accelerezi si sare sa nu o uiti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoian_florin26 Postat Mai 26, 2016 Autor Share Postat Mai 26, 2016 Ma indoiesc. E din 2003,pe carburator.... » Post actualizat in 27 May 2016 07:52 Am desfacut toate mufele,curatat,pus inapoi,tot la fel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate