Daniel Muresan Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Salut imi spunesti ce semnifica dungile colorate de pe cauciucurile Mitas si pt ce tip de teren sunt in functie de linia de pe ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 din ce stiu e legat de 'taria' compozitiei si ar fi rosu - tare galben - mediu verde - moale. s-ar putea sa ma insel, dar mnemonica folosita era ca la semafor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Rosu=cauciuc tare, pt teren moale, afanat, noroi. Verde=cauciuc moale, pt teren tare, piatra, radacini. Galben=cauciuc mediu, nu exceleaza nici pe piatra nici pe noroi. Unde vrei sa-l folosesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Muresan Postat Mai 29, 2016 Autor Share Postat Mai 29, 2016 Am vazut ceva cauciuc cu dunga alba ce insemna dunga alba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 http://www.motorace.com/mitas-motorcycle-tires/mitas-enduro-fim-tires/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Muresan Postat Mai 29, 2016 Autor Share Postat Mai 29, 2016 (editat) Multumesc! Nu imi recomanzi niste site uri de unde pot sa cumpara caucucuri? Editat Mai 29, 2016 de Daniel Muresan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Direct de la importator, chemtraders. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate