Pantani Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Pot sa ofer 2 cauciucuri metzler... Sunt cam vechiutze, dar sunt in stare f buna ( nu sunt tocite sau ceva de genul )...sunt din 2010.... Este o solutie de avarie pt cineva care are nevoie... 0723272807 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 trece si dimensiunile! te scapa de deranj in plus la telefoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predaoctavian Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Poate vrea sa fie deranjat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 trece si dimensiunile! te scapa de deranj in plus la telefoane hmmm, la profil scrie zx6r deci cel mai probabil 120 cu 180 pe 17.. cu talon de 70 fata si 55 spatele pt carcotasi... cel mai probabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 hmmm, la profil scrie zx6r deci cel mai probabil 120 cu 180 pe 17.. cu talon de 70 fata si 55 spatele pt carcotasi... cel mai probabil... Eu sunt sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantani Postat Iunie 1, 2016 Autor Share Postat Iunie 1, 2016 Alea sunt dimensiunile....si nu le vand...le dau cuiva care are nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Alea sunt dimensiunile....si nu le vand...le dau cuiva care are nevoie frumos gest..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorosocsi Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 eu am mare nevoie de ele, de unde esti daca le trimiti prin posta platesc eu transportul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Alea sunt dimensiunile....si nu le vand...le dau cuiva care are nevoieDaca sunt foarte vechi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantani Postat Iunie 3, 2016 Autor Share Postat Iunie 3, 2016 Poate sunt vechi pentru tine, dar sunt sigur ca baiatul care le-a luat nu si le putea permite nici pe astea vechi....tinand cont ca avea unele din 2003... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 un accident este foarte scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 /index.php?/topic/738702-accident-bixad-covasnamoto-ca-tractor-rip/page-2 Ultimul post de pe pagina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate