coxxx Postat Iunie 5, 2016 Share Postat Iunie 5, 2016 Buna ziua , Ma poate ajuta cineva cu un numar de telefon al unui mecanic pentru schimbarea semeringurilor la o Kawasaki Estrella din 94 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 5, 2016 Share Postat Iunie 5, 2016 Unde esti nene, toata lumea intreaba dar nu specifica in ce zona sta. In Bruxelles il ai pe Rudy 0488462483, nu stiu daca mai e valabil ca e pus nr de tel de vreo 2 ani in vest sunt eu, in est (Olanda) e Bec ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxxx Postat Iunie 5, 2016 Autor Share Postat Iunie 5, 2016 Ai dreptate, am uitat sa precizez si zona , sunt aproape de Antwerpen .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 5, 2016 Share Postat Iunie 5, 2016 Cel mai aproape ti-ar fi Rudi, eu sunt langa Kortrijk, iar Bec e langa Maastricht. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxxx Postat Iunie 6, 2016 Autor Share Postat Iunie 6, 2016 Mulțumesc frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Nr lui Rudy e valabil. Mergi cu incredere la el, stie ce face bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate