derkleine Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Mie mi so ars becu in baie. Si acu cand il aprind se aprind becurile in toata casa. Sa schimb releul de semnalizare ? Sau sa pun o dioda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bost Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 (editat) Mie mi so ars becu in baie. Si acu cand il aprind se aprind becurile in toata casa. Sa schimb releul de semnalizare ? Sau sa pun o dioda? Pune neon... Editat Iunie 10, 2016 de Bost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Mie mi so ars becu in baie. Si acu cand il aprind se aprind becurile in toata casa. Sa schimb releul de semnalizare ? Sau sa pun o dioda? ii din releu de incarcare, are un contact imperfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Mie mi so ars becu in baie. Roaga-l pe asta sa pedaleze mai incet, astfel incat mai 'tragi' de releul de incarcare, fara a fi nevoie sa il schimbi. Inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Predatorul Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 Aceiași problemă am și eu , am schimbat semnalizările toate 4 și când pun semnal stanga sau dreapta se aprind toate patru , la baba mea (Honda nsr ) menționez ca are releu led Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Mai 26 Share Postat Mai 26 pune doua dioce pe martorul de semnalizare. sau scoate becul de acolo, tot aia face. releul are grija doar de frecventa semnalizarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate