Sari la conținut

MotoS Garage

Membru
  • Număr conținut

    316
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MotoS Garage

  1. nu vede nimeni ca in spatele piulitei sund DOUA saibe mult prea mari care nu au cum sa stea bine?
  2. v-at trezit sa ii aratati unui copil de 16 ani doua uratanii pe care mi-ar fi si mie la 38 rusine sa fiu vazut...
  3. cand aveam service (bine ca am scapat de clientii vietii) eu luam 300 de lei de roata. pentru ca e o manopera urata, murdara si de multe ori dureaza cat pe dreq pentru ca mai gasesti si etrierii cu probleme. de curatat si uns era 200 de lei pe etrier. lantul il intindeam daca era cazul, refuzam efectiv sa ung lanturile cu orice fel de smecleu. tot patruj' de mii tine un lant in medie, asa ca nu merita bataia de cap.
  4. eu sunt unu' care are km doar pe motocicleta de 26 de ani, ca nu mi-au placut masinile si nici nu le-am gasit vreo utilitate. si am avut si service moto 12 ani. lasa prostiile cu motocicleta mica, astea sunt tampenii pentru metrosexuali. o motocicleta moderna (nu doar gsa-ul) are absolut toate ajutoarele electronice ca sa nu-ti rupi capul decat daca esti absolut imbecil. foarte bine ca iti permiti noua, bine ca e si bmw care au o retea foarte bine pusa la punct. termina scoala si scoate-o putin pe drum, fa si un curs de pilotaj si iti garantez eu ca in maxim doua saptamani te obisnuiesti cu greutatea si dimensiunile ei. de invatat sa o conduci depinde de fiecare om in parte, unii invata mai repede, altii mai incet. dar cursul fa-l neaparat ca in scoala, chiar si la cea mai laudata scoala, nu inveti nimic, dar nimic altceva decat sa iei examenul. succes!
  5. mult peste cele stock, nu vorbesc aici despre ohlins sau variantele de top de kayaba care se gasesc pe unele motociclete.
  6. eu nu eram mare fan havana club pana anul trecut. adica mi se parea ceva asa... mai ok decat cele de la lidl, de exemplu. ei bine, anul trecut am fost in cuba! ei bine, e total diferit fata de ce primim noi in europa!
  7. e un cotet forjat si rasforjat de 24 de ani...
  8. n-are cric. da, ai reglat prost cursa si nu mai debreiaza complet.
  9. chiar si cei care vor sa mearga legal cu ele in oras trag de ele, pentru ca la 14 cai morti (mai ales caii de honda) nu ai cum sa nu tragi ca de un caine mort doar ca sa tii pasul cu traficul... uleiul verificat inainte de fiecare iesire (oricum de noi troacele astea consuma minim juma' de litru la mie) si schimbat la maxim 3000. si tin si ele ceva mai mult. numai ca plozii de azi prefera sa isa la mec cu banii de un schimb (ca intra vreun litru, un litru si ceva in astea de 125) si deci costa 100 de lei filtrul si uleiul, plus vreo 50-100 in functie de service manopera in loc sa aiba grija de troacele lor... cred ca impresioneaza vreo onlyfanista din asta de-a lor cu un big mec, mnah... si raman si fanii lui Onan si cu troaca stricata...
  10. incearca sa faci asta si cu motorul pornit!
  11. invata sa conduci cotetul ala si lasa "defectele" imaginare! ca idee, pe apogeul ala al tehnologiei nu ai ce cauta sub 5000 de ture. nu e gunoiul ala diesel pe care-l conduci zi de zi si care mananca ulei si nu stii de ce. tot pentru ca mergi la relanti cu el.
  12. n-am absolut nici una inainte de vopsire! ma hotarasem sa o vopsesc inainte sa fie livrata, din aia 13 km vreo 1-2-3 au fost facuti de fabrica, restul au fost exact de la reprezentanta la vopsitor!
  13. anul trecut am vopsit un motor la 13 km. din doua motive: varianta pe negru mai intarzia 6-8 luni si nu era doar pe negru, avea si stickere si gri... asa ca am facut toata motocicleta neagra! fara stickere de cacao si cadrul gri... si da, am renuntat la garantie, ca oricum e degeaba in principiu!
  14. de obicei pentru ca e mentalitatea aia ca lucrul nou e lucru nou. si, in general, sunt de acord cu treaba asta. dar nu cand vine vorba despre chinezarii. acum astept sa vina un fermecat anume sa imi explice cum kakakove merge la dakkar...
  15. eu nu inteleg efectiv de ce si-ar lua cineva orice kakat din asta chinezesc...
  16. mama, zici ca prinde mach 500, nu o viteza mediocra. orice bashina din anii '90 prinde si mai mult cu fisele inversate.
  17. ce face? :))) nu porneste? :)))) porneste in alea care au ramas la locul lor. greu si merge prost, evident! dac-ai sti cati minitehnicusi au ajuns la mine cu 3 si 4 inversate... :)))
  18. poate vezi ca a schimbat fisele intre ele :))
  19. ultima oara cand am dat eu de permis (2004) trebuiau sa aiba minim 14 ani. acum nu stiu daca s-a schimbat ceva sau nu...
  20. cam asa-s facute mai toate kakaturile asiatice, ca-s pakistan, india sau china. hai teh!
  21. stai sa vezi acum ca vine fermecatu' ala si iti spune despre kakakove si ce apogeu al tehnologiei este. reising meid in ciaina, lucse! altu' moare si asa n-are...
  22. naiba stie, nu eram acolo si nici in aceeasi zi nu s-a intamplat!
×
×
  • Creează nouă...