v1n3ri Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Salut, pentru concediul din acest an, mi-am propus sa ajung in Crikvenica, Croatia. Cu motocicleta, desigur Acum sunt in cautari pentru stabilirea traseului. Ce stiu: - sigur: la dus, vreau sa fac pauza pe drum, pentru o noapte de cazare. Undeva pe la jumatatea drumului, aproximativ - 99% sigur: sa evit autostrazile (deh, sa vad ceva pe drum ) ) - la intoarcere, opresc la Plitvice sa vizitez parcul si stau o noapte. Apoi probabil inca o noapte de cazare pe drumul de intoarcere... - probabil ruta prin Serbia... As avea nevoie de sfaturi/recomandari privind ruta sau obiective de vazut pe drum. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Plec și eu în aceeași direcție vineri pe 24 iulie sau sâmbătă pe 25 din Pancevo, la Rovinj apoi cobor pe coastă până în Dubrovnik. Oprește la o ciorbă de pește în Titel, pe malul Tisei și la o cafea în centrul Novi Sadului apoi intră în Croația fie pe la Backa Palanka, fie pe la Sid. Evită drumurile de la nord de Novi Sad. Cazare ieftină (15-20 euro pe noapte) găsești la pensiuni, între Đakovo și Garesnica. Majoritatea sunt și pe booking. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Evită drumurile de la nord de Novi Sad. De ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 (editat) De ce? De plictiseală, până la Subotica e tot puszta ungară. Drum drept cât vezi cu ochii, câmp în stânga, câmp în dreapta, stai cu mâna în gaz până apare unul la fel de plictisit cu tractorul să te anime un pic. Editat Iunie 12, 2016 de sukhoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 (editat) Salut. In functie de timp, poti ruta prin Muntenegru, pana in Dubrovnik, apoi urmezi coasta pana in Crkvenica. Editat Iunie 13, 2016 de kalator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate