K@rbon Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Salut, cum se monteaza motorul pe cadru, am incercat in 2 oameni si nu am reusit, daca puteti sa imi explicati Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Motorul sta jos. Se pune cadrul peste motor. Cu bascula cu tot, sa poti introduce si tija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Iunie 12, 2016 Autor Share Postat Iunie 12, 2016 Eu am incercat in felul urmator, motorul jos pus pe cricul central cu un scaunel in fata care sa se sprijine motorul Problema e ca am montat motorul prima oara suruburile din fata ulterior observand ca nu intra cadrul in bascula, Pe mine ma intereseaza mai mult ordinea montarii suruburilor prima oara sau cele 2 tije. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Trebuiesc bagate in acelasi timp vezi daca e ceva tutorial video pe youtube. E cam greu de explicat. Oricum, trebuie si cadrul si bascula bagate in acelasi timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Iunie 12, 2016 Autor Share Postat Iunie 12, 2016 Asta am vazut si eu ms de info din pacate nu am gasit tutoriale pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danNovac Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Peimul e de la bascula apoi fata ,motorul pus pe un scaunel apoi cadru cu bascula cu tot peste ,il montenzi singur;) » Post actualizat in 12 Jun 2016 17:14 Ma poti suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Deci... Nu ma mai mir de ce uni dupa ce au cumparat o motocicleta,si cum au ajuns acasa verifica toate suruburile posibile sa fie stranse ps.poate nu motor de cbr 600 f4i ai achizitionat... Doar asa ti s-a spus )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Iunie 12, 2016 Autor Share Postat Iunie 12, 2016 Si daca pe el scrie pc35 oare ce o fi » Post actualizat in 12 Jun 2016 18:38 Eu am intrebat ordinea atata tor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Mare atentie la ordinea si cuplul de strangere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 De curiozitate, cat ai dat pe el ? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Cuplu?! Cei ala? La tamplarie se foloseste cand baituesti lemnul,nu aici )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Iunie 13, 2016 Autor Share Postat Iunie 13, 2016 Gata am inteles cum se monteaza ,multam fain celui care a avut rabdarea sa imi explice pe telefon. Sanatate si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danNovac Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 » Post actualizat in 14 Jun 2016 12:32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate