fredy_rock86 Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 (editat) Inca o plimbare scurta, dar posibil sa fiu nevoit la o pauza prelungita. Am vrut sa vad si eu ce a facut toanta de Olguta in Craiova aia, in special cu Gradina Botanica si parcul Romanescu, care inca este santier. Gradina e frumoasa ce-i drept. De ce pauza? Pai cauciucul a decedat si nu e buget.... Stiam ca e uzat, dar a trebuit sa o si simt pe pielea mea, la final de tura, cand am oprit. Am fost neatent cu franele la oprire, nu am vazut pietrisul si am scapat-o usor pe dreapta. Noroc ca nu a patit nimic, cazand practic de pe loc, doar urechea de la semnalizare s-a rupt. Dar atunci cand am ridicat-o am vazut starea cauciucului. in cei 300 km a ajuns la ate. Pana nu sunt bani, sau nu gasesc ceva sh multumitor, scuter rullz ) Editat Iunie 16, 2016 de fredy_rock86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Ha ha ha, este celebru gardul acela de la Ganeasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Botanica, locul copilariei mele. Nu stiam ca a fost "renovata". Arata promitator, ar merita un Bucuresti - Craiova sa o vad indeaproape Nu am oprit niciodata sa studiez gardul de la Ganeasa. Dar este acolo de ani de zile, vreo 10 cel putin. Avangardist proprietarul, deh Mastile de pe copac unde le-ai gasit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Iunie 16, 2016 Autor Share Postat Iunie 16, 2016 E renovata doar de anul trecut. Mastile sunt in Romanescu, ala e in curs de renovare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Iulie 21, 2016 Autor Share Postat Iulie 21, 2016 Dupa o pauza din cauza vremii neprietenoase, am mai decis sa fac o plimbare la Craiova, fiind singura zona din apropiere unde prognoza meteo nu arata ploaie Cu ocazia asta am vazut parcul Tineretului, cum va arata noul aqua park si stadiul lucrarilor in parcul Romanescu. Cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate