yzulyka Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 Incerc sa pun poze si cu Z750'ul, dar minunea asta de forum zice: merge_invalid_ext Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 ce ghidon e pe gsr? clubman? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 (editat) Ghidonul este cel original, doar ca la transport, pt a putea fi adusa mai usor, a fost demontata partea din fata ( bord, far, suport topcase, , comenzi , implicit ghidonul a fost destrans pt a-i schimba pozitia,etc. ) Domnu' timberland0910, fa cum poti si pune o poza cu unicul XR cu kit de 440 cmc, sa vada si ochiu' amarasteanului cum arata un motor de ralye raid. Editat Decembrie 9, 2012 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Ghidonul este cel original, doar ca la transport, pt a putea fi adusa mai usor, a fost demontata partea din fata ( bord, far, suport topcase, , comenzi , implicit ghidonul a fost destrans pt a-i schimba pozitia,etc. ) Domnu' timberland0910, fa cum poti si pune o poza cu unicul XR cu kit de 440 cmc, sa vada si ochiu' amarasteanului cum arata un motor de ralye raid. momentan numai asta o am facuta , cum ii termin de facut schimburile mai postez poze cu THE XR plin de noroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 momentan numai asta o am facuta , cum ii termin de facut schimburile mai postez poze cu THE XR plin de noroi frumoase capritele , frumos ar fi sa am si eu o caprita alaturi de Vara sa o salt pa dealuri sa am si de drum lung si de scandal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 un caprior solid iti tr tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 un caprior solid iti tr tie ma ala nu mai ii caprior ii tap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 sau daca nu gasesti tap , poti incerca un tauras naravas (XR) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 sau daca nu gasesti tap , poti incerca un tauras naravas (XR) raman io cu vaca mea mare urata si consumatoare iar in 2013 fac un upgrade la un Varan pe injectie asta cu voia Celui de Sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Replying to POZE ...... putine POZE ( mai mult vorbe). si daca-i vorba de consum ... atat timp vorbiti de consumul de Varadero ca azi maine va cred. Inainte sa iau Varadero si si dupa, numa asta am auzit "baaa nu iei pa carburator ca manca 10 L "-nu am crezut.Si nici nu-i adevarat! De ex.cand mergeam in grup la o tura mai lunga (motoare de tot genu) am alimentat la fel cu un BMW f650.(intre 5-6).(intradevar daca dai peste 120 manca mult mai mult) Asfalt uscat si cat mai multi kilometri va doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) Replying to POZE ...Fénykép0031.jpg... putine POZE ( mai mult vorbe). si daca-i vorba de consum ... atat timp vorbiti de consumul de Varadero ca azi maine va cred.Inainte sa iau Varadero si si dupa, numa asta am auzit "baaa nu iei pa carburator ca manca 10 L "-nu am crezut.Si nici nu-i adevarat! De ex.cand mergeam in grup la o tura mai lunga (motoare de tot genu) am alimentat la fel cu un BMW f650.(intre 5-6).(intradevar daca dai peste 120 manca mult mai mult) Asfalt uscat si cat mai multi kilometri va doresc. Frumoasa vacuta ta , sa te poarte sanatos Da oricum io nu cred !!!! consuma asa putin??? intre 5-6 L/% , io cred ca tu ai manevrat ceva la calcule , glumeam , te cred, cam acolo sunt si eu cu consumul la vaca mea mare si urata si care consuma mult PS am promis ca nu mai pun poze ca si asa mi-am auzit povesti ca pun poze cu puscatura mea peste tot dar !!! DECI !!! Editat Ianuarie 16, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marshall Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) Replying to POZE ...Fénykép0031.jpg... putine POZE ( mai mult vorbe). si daca-i vorba de consum ... atat timp vorbiti de consumul de Varadero ca azi maine va cred.Inainte sa iau Varadero si si dupa, numa asta am auzit "baaa nu iei pa carburator ca manca 10 L "-nu am crezut.Si nici nu-i adevarat! De ex.cand mergeam in grup la o tura mai lunga (motoare de tot genu) am alimentat la fel cu un BMW f650.(intre 5-6).(intradevar daca dai peste 120 manca mult mai mult) Asfalt uscat si cat mai multi kilometri va doresc. 7 L sec ! la 100-120 km/h Editat Ianuarie 16, 2013 de marshall Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Ca sa fie complet istoria motocicletei... va arat cum a aratat cand am cumparat (si mai rau un pic) ...si ce am putut scoate din ea cu un "pic" de lipire,slefuire,vopsire (ca sa ma laud un pic). Poate cam multe poze deodata dar asa-i omu cand e indragostit (de moto.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Ca sa fie complet istoria motocicletei... va arat cum a aratat cand am cumparat (si mai rau un pic) 002.jpg...si ce am putut scoate din ea cu un "pic" de lipire,slefuire,vopsire 002 (3).jpg 002 (2).jpg(ca sa ma laud un pic).Poate cam multe poze deodata dar asa-i omu cand e indragostit (de moto.) tulaiiii ce faina o iesit , de unde ai facut rost de stikere dac nu ii secret da si tu un PM Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Ca sa fie complet istoria motocicletei... va arat cum a aratat cand am cumparat (si mai rau un pic) 002.jpg...si ce am putut scoate din ea cu un "pic" de lipire,slefuire,vopsire 002 (3).jpg 002 (2).jpg(ca sa ma laud un pic).Poate cam multe poze deodata dar asa-i omu cand e indragostit (de moto.) si cand imi aduc aminte ca atunci stateai si te tot intrebai daca sa o cumperi sau nu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 si cand imi aduc aminte ca atunci stateai si te tot intrebai daca sa o cumperi sau nu.... daa ma .... daca nu luam poate nici acuma nu aveam Varadero.... pai ai vazut si tu in cate pungi si cutii am adus (dar ii complet si perfect) -defapt o sa fie perfect daca ajung sa schimb si lanturile de distributie(deja au sosit numa n-am timp) (stii ca ma tem de lanturi )tot motocicleta am slefuit cu stangu ca dreptu era rupt (din cauza unui lant de pompa ulei rupt intr-un Kawasaki) deci AVETI GRIJA CU LANTURI . Noua achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 Noua mea jucarie... R1100 Gs '96 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 Noua achizitie DSCN0386.jpg nu esti singurul traiasca chinezi de pe ebay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 noua mea jucarie.jpg.JPG Noua mea jucarie... R1100 Gs '96 Cati bani, de unde'l ai, cati kilometri pe bord, ce hibe are, ce accesorii, cu ce te lauzi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 Cati bani, de unde'l ai, cati kilometri pe bord, ce hibe are, ce accesorii, cu ce te lauzi ? nu ma laud, da' ma bucur E din '96 si are 82000km pe bord. pretul e irelevant pentru ca am luat-o din familie la un pret preferential ca si dotari: crash bars, sidecase-uri OEM BMW, cric central cu scut de aluminiu, proiectoare, suspensie reglabila, indicator nivel combustibil, temperatura ulei, treapta de viteza si ceas... si noroi...ca asa a fost drumul spre casa aseara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 nu ma laud, da' ma bucur E din '96 si are 82000km pe bord. pretul e irelevant pentru ca am luat-o din familie la un pret preferential ca si dotari: crash bars, sidecase-uri OEM BMW, cric central cu scut de aluminiu, proiectoare, suspensie reglabila, indicator nivel combustibil, temperatura ulei, treapta de viteza si ceas... si noroi...ca asa a fost drumul spre casa aseara.... frumusel motorul. sa ai noroc de el. daca te rog ai putea face o poza la suportul pt proiectoare ca vreau sa-mi fac si eu unul si ma uit la mai multe modele si sa vad care si cum imi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 o mica iesire ce sa vrut a fi un lil' drive-by si din greseala a iesit un big fly -by... mai da cam brutala honda cu rapoartele schimbate ...hmmmm... o mica iesire ce sa vrut a fi un lil' drive-by si din greseala a iesit un big fly -by... mai da cam brutala honda cu rapoartele schimbate ...hmmmm... o mica iesire ce sa vrut a fi un lil' drive-by si din greseala a iesit un big fly -by... mai , da cam brutala honda cu rapoartele schimbate ...hmmmm... o mica iesire ce sa vrut a fi un lil' drive-by si din greseala a iesit un big fly -by... mai , da cam brutala honda cu rapoartele schimbate ...hmmmm... o mica iesire ce sa vrut a fi un lil' drive-by si din greseala a iesit un big fly -by... mai , da cam brutala honda cu rapoartele schimbate ...hmmmm... o mica iesire ce sa vrut a fi un lil' drive-by si din greseala a iesit un big fly -by... mai , da cam brutala honda cu rapoartele schimbate ...hmmmm... o mica iesire ce sa vrut a fi un lil' drive-by si din greseala a iesit un big fly -by... mai , da cam brutala honda cu rapoartele schimbate ...hmmmm... o mica iesire ce sa vrut a fi un lil' drive-by si din greseala a iesit un big fly -by... mai , da cam brutala honda cu rapoartele schimbate ...hmmmm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 @ Cervo: doamne ajuta si sa ai noroc de ea !@ timberland: sigur nu vrei o Aprilia Pegaso ? Doamne da bine si vreme buna si va bucurati de jucariile voastre ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 nu esti singurul traiasca chinezi de pe ebay dada .... oricum cu 0.15 $ merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 (editat) o mica iesire ce sa vrut a fi un lil' drive-by si din greseala a iesit un big fly -by... mai , da cam brutala honda cu rapoartele schimbate ...hmmmm... yzu-le tata tu de ce nu mi-ai zis de la inceput ca aceasta motocicleta profesionala are acel buton albastru care te pune pe rocket mode ? Editat Ianuarie 23, 2013 de timberland0910 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate