Sari la conținut

Poze

Kiki
 Share

Postări Recomandate

Ca sa fie complet istoria motocicletei... va arat cum a aratat cand am cumparat (si mai rau un pic) post-5204-0-38911000-1358349719_thumb.jpg...si ce am putut scoate din ea cu un "pic" de lipire,slefuire,vopsire post-5204-0-00481500-1358350474_thumb.jpg :cheers: post-5204-0-61169400-1358350504_thumb.jpg(ca sa ma laud un pic).

Poate cam multe poze deodata dar asa-i omu cand e indragostit :P (de moto.)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ca sa fie complet istoria motocicletei... va arat cum a aratat cand am cumparat (si mai rau un pic) attachicon.gif002.jpg...si ce am putut scoate din ea cu un "pic" de lipire,slefuire,vopsire attachicon.gif002 (3).jpg :cheers: attachicon.gif002 (2).jpg(ca sa ma laud un pic).

tulaiiii ce faina o iesit , de unde ai facut rost de stikere dac nu ii secret da si tu un PM

Multam

Link spre comentariu

Ca sa fie complet istoria motocicletei... va arat cum a aratat cand am cumparat (si mai rau un pic) attachicon.gif002.jpg...si ce am putut scoate din ea cu un "pic" de lipire,slefuire,vopsire attachicon.gif002 (3).jpg :cheers: attachicon.gif002 (2).jpg(ca sa ma laud un pic).

si cand imi aduc aminte ca atunci stateai si te tot intrebai daca sa o cumperi sau nu....:)

Link spre comentariu

si cand imi aduc aminte ca atunci stateai si te tot intrebai daca sa o cumperi sau nu.... :)

daa ma .... daca nu luam poate nici acuma nu aveam Varadero.... pai ai vazut si tu in cate pungi si cutii am adus (dar ii complet si perfect) -defapt o sa fie perfect daca ajung sa schimb si lanturile de distributie(deja au sosit numa n-am timp) (stii ca ma tem de lanturi :hurt: )tot motocicleta am slefuit cu stangu ca dreptu era rupt (din cauza unui lant de pompa ulei rupt intr-un Kawasaki) deci AVETI GRIJA CU LANTURI .

Noua achizitie post-5204-0-58410900-1358523601_thumb.jpg :cheers:

Link spre comentariu

Cati bani, de unde'l ai, cati kilometri pe bord, ce hibe are, ce accesorii, cu ce te lauzi ?

nu ma laud, da' ma bucur :banana:

E din '96 si are 82000km pe bord.

pretul e irelevant pentru ca am luat-o din familie la un pret preferential

ca si dotari: crash bars, sidecase-uri OEM BMW, cric central cu scut de aluminiu, proiectoare, suspensie reglabila, indicator nivel combustibil, temperatura ulei, treapta de viteza si ceas... si noroi...ca asa a fost drumul spre casa aseara....

Link spre comentariu

nu ma laud, da' ma bucur :banana:

E din '96 si are 82000km pe bord.

pretul e irelevant pentru ca am luat-o din familie la un pret preferential

ca si dotari: crash bars, sidecase-uri OEM BMW, cric central cu scut de aluminiu, proiectoare, suspensie reglabila, indicator nivel combustibil, temperatura ulei, treapta de viteza si ceas... si noroi...ca asa a fost drumul spre casa aseara....

frumusel motorul. sa ai noroc de el. daca te rog ai putea face o poza la suportul pt proiectoare ca vreau sa-mi fac si eu unul si ma uit la mai multe modele si sa vad care si cum imi place.

Link spre comentariu

o mica iesire ce sa vrut a fi un lil' drive-by si din greseala a iesit un big fly -by... mai da cam brutala honda cu rapoartele schimbate ...hmmmm...

o mica iesire ce sa vrut a fi un lil' drive-by si din greseala a iesit un big fly -by... mai da cam brutala honda cu rapoartele schimbate ...hmmmm...

o mica iesire ce sa vrut a fi un lil' drive-by si din greseala a iesit un big fly -by... mai , da cam brutala honda cu rapoartele schimbate ...hmmmm...

o mica iesire ce sa vrut a fi un lil' drive-by si din greseala a iesit un big fly -by... mai , da cam brutala honda cu rapoartele schimbate ...hmmmm...

Link spre comentariu

@ Cervo: doamne ajuta si sa ai noroc de ea !
@ timberland: sigur nu vrei o Aprilia Pegaso ?
Doamne da bine si vreme buna si va bucurati de jucariile voastre !

Link spre comentariu

o mica iesire ce sa vrut a fi un lil' drive-by si din greseala a iesit un big fly -by... mai , da cam brutala honda cu rapoartele schimbate ...hmmmm... yzu-le tata tu de ce nu mi-ai zis de la inceput ca aceasta motocicleta profesionala are acel buton albastru care te pune pe rocket mode ? :D

post-67006-0-37058300-1358965590_thumb.jpg

post-67006-0-03716200-1358965602_thumb.jpg

post-67006-0-84313200-1358965612_thumb.jpg

post-67006-0-23313700-1358966112_thumb.jpg

Editat de timberland0910
Link spre comentariu

frumusel motorul. sa ai noroc de el. daca te rog ai putea face o poza la suportul pt proiectoare ca vreau sa-mi fac si eu unul si ma uit la mai multe modele si sa vad care si cum imi place.

Am sa-ti trimit poza cu sistemul. dar cel mai probabil in we, pentru ca nu ajung acasa pe lumina... :cheers:

Link spre comentariu

daa ma .... daca nu luam poate nici acuma nu aveam Varadero.... pai ai vazut si tu in cate pungi si cutii am adus (dar ii complet si perfect) -defapt o sa fie perfect daca ajung sa schimb si lanturile de distributie(deja au sosit numa n-am timp) (stii ca ma tem de lanturi :hurt: )tot motocicleta am slefuit cu stangu ca dreptu era rupt (din cauza unui lant de pompa ulei rupt intr-un Kawasaki) deci AVETI GRIJA CU LANTURI .

Noua achizitie attachicon.gifDSCN0386.jpg :cheers:

si eu si eu , traiasca ebay

pentru EA, cricul central

si pentru mine, ceasul

:pics:

Editat de vlady_80
Link spre comentariu

vezi ca de pe partea dreapta nu ai poze....mai baga vreo 10 sa fim lamuriti complet :baldy:

am o intrebare dar fara sa te superi.....esti narcisist?

Daca mai vrei poti spune linistit mai am, nu ma supar dar te deranjeaza pozele ??

Editat de vlady_80
Link spre comentariu

Despre ce motocicleta e vorba...la ce is pozele de mai sus ?

Nu mai ai cateva sa vad si despre ce mobra e vorba ?

Multumesc.

P.S Cat e ceasul ? E de vanzare ?

Link spre comentariu

Despre ce motocicleta e vorba...la ce is pozele de mai sus ?

Nu mai ai cateva sa vad si despre ce mobra e vorba ?

Multumesc.

P.S Cat e ceasul ? E de vanzare ?

aaaa!!! cum nu!!! pt tine Yzule? oricand cu placere iote , pai se poate

daca crezi ca mai este nevoie spune si pun , mai sunt doritori ??

Link spre comentariu