justme2009 Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 Gasesc la cineva in Braila sau Galati suruburi carene si parbriz?ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 Daca zici de care, se pot aduce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariang Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Nu găsești..am căutat eu acu ceva vreme..Bucuresti sau eBay...doar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Pai aduc eu de la Bucuresti, asta ziceam... voi fi in trecere pe acolo la un moment dat. Zi de care trebuie si vad daca gasesc, rezolvam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Iunie 23, 2016 Autor Share Postat Iunie 23, 2016 Uite o poza cu suruburile: http://imgur.com/OMXl2M0 Cel negru este de la parbriz,iar celalalt de la carena. » Post actualizat in 23 Jun 2016 17:32 Suruburile le-am masurat si au diametrul de 5 mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 nu stiu unde a disparut postarea mea anterioara....poate am apasat eu vreun buton aiurea....in fine. mai bine comanzi la astia http://fixkit.ro/iso-7380-a2-surub-cu-cap-plat-si-saiba-inox-a2-6x16 eu mi-am schimbat foarte multe suruburi de pe mobra cu suruburi de inox. am cumparat si din alea de carena din aluminiu, vopsite cu vopsea neagra dar dupa ce am umblat la ele de cateva ori s-a dus inbusul din cap. si dadusem pe ele vreo 20-30 de lei 5-6 suruburi (nu-mi aduc aminte detaliile dar absurd de scumpe) mai bine dai 15 lei la transport dar pretul si calitatea suruburilor e super ok. nu se uzeaza, nu ruginesc si arata chiar ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Iunie 24, 2016 Autor Share Postat Iunie 24, 2016 Multumesc colegul.Raman dator.Nici eu nu inteleg de ce sunt asa de scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 Multumesc colegul.Raman dator.Nici eu nu inteleg de ce sunt asa de scumpe. Sunt scumpe pentru ca poti merge la orice magazin de feronerie care are si suruburi cu unul de asta in mana si cu 2-3 lei iesi cu buzunarul plin de suruburi. Dar stai...era unul in urma cu ceva vreme care cauta disperat suruburi "originale" pentru prinderea bornelor de la baterie. Doar "originale", ca altfel pierdea 10 cai putere la ambreiaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Iunie 24, 2016 Autor Share Postat Iunie 24, 2016 Cine nu stie spune ca asa trebuie.... Este bine ca pe motoreta sa ai piese originale...dar sunt unele piese la care se poate face compromis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate