Mome Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Salutare, Cunoaste cineva aceasta motoreta ? sau daca ma poate ajuta cu o constatare a ei...dau naveta cu bere !!! http://olx.ro/oferta/honda-cbr-600-rr-an-2005-ID6cOjo.html#40128c9f00 Intreb deoarece as fi interesat de model dar din pacate sunt din buc si nu as vrea sa bat drumul aiurea si sa gasesc vreun cazan Stima si respect tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Cazuta de pe cric ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Iunie 26, 2016 Autor Share Postat Iunie 26, 2016 Mda...sa zicem...aia nu ma deranjeaza cat timp moto ar fi in mintile ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 Jinx ..hai sa nu fim rautaciosi..zgarieturile alea nu arata a motocicleta cazuta in mers. In alta ordine de idei..daca mecanic este in stare foarte buna, cred ca merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 Suna impecabil,merita vazuta... Cand aud deja asaceva ma apuca rasu' IMPECABIL....)),cum poate suna ceva impecabil?! merita vazuta,Deci e o raritate.merita sa strabati mii de kilometri sa vezi cu ochisorii tai o raritate ... ))) in altaparte,daca e adevarat (si ma gandesc ca DA) MECANIC pare bun. Sau chiar mecanicul la care s-a servisat l-a propus sa deie maideparte caci e pe moarte (am mai vazut asemenea cazuri ) chiar trebuie vazuta de cineva si aia e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Iunie 27, 2016 Autor Share Postat Iunie 27, 2016 Jinx ..hai sa nu fim rautaciosi..zgarieturile alea nu arata a motocicleta cazuta in mers. In alta ordine de idei..daca mecanic este in stare foarte buna, cred ca merita. asa mi se pare si mie...ca nu sunt zgarieturi de cazatura...doar daca poate cineva din Iasi sa o vada (cand poate nu e graba,merg pe incredere apoi ) si eventual sa ma duc dupa ea...naveta de bere rece o are asigurata » Post actualizat in 28 Jun 2016 12:23 se poate inchide...va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate