Celentano Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Misto, ce lichid de racire folosesti? Coolant used: Motul Motocool Expert Quantity used: 2L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hds Sergiu Postat Iulie 1, 2016 Autor Share Postat Iulie 1, 2016 Ai folosit mereu asta? Sau ai trecut de la altceva? Am vz ca isi tine temperatura foarte bine. Eu momentan folosesc hepu g12. Mersi frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Arunca hepu din motor si pune din asta. Am avut si eu,se incalzea fara logica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hds Sergiu Postat Iulie 2, 2016 Autor Share Postat Iulie 2, 2016 Asta observ si eu. Nu stiu ce s-a intamplat in ziua aia de imi tot murea motoru' ca si-a revenit, l-am forjat maxim si vad ca nu mai are probleme. O sa-i fac o verificare la bujii si filtru, eventual o sa le schimb. I-am lasat la 1400-1500 si vad ca merge ok si nu mai da sa moara la relanti. Oricum am tinut cont si de ce au zis toti pe aici si am incercat sa o tin mult mai mult din acceleratie... mi-a luat o zi doua sa ma obisnuiesc cu toba noua. Partea proasta e ca trebuie sa ii pun power commander 3 si sa o remapez daca vreau sa imi recapat puterea la turatii joase, am pierdut ceva cai cu toba asta... ceea ce nu e tocmai rau. Nu mai accelereaza asa agresiv, dar suna intr-un fel. Intre timp i-am facut si franele fata, imi tremura tare la franare... baiatu de la care am luat motorul a cazut cu ea si a strambat un disc. Amuzant mi s-a parut cand l-am intrebat daca ii tremura la franare, a dat din umeri. Mda... Am cumparat un disc sh si mi-a ameliorat 95% din vibratia de la franare. Ii multumesc pe aceasta cale lui Radu Virgil care mi-a si montat discul, foarte de treaba. Mai am sa verific treba electrica, am mers pana acum vad ca s-a comportat foarte bine la drumuri lungi. Intradevar mie imi intra ventilatoru' la 90 de grade si imi omoara bateria pe caldura prin oras, d-aia am si ramas fara baterie. Am linkurile originale, nu stiu cum dracu a coborat-o baiatu asta dinainte... nu reusesc sa o ridic la loc ca nu stiu la ce a umblat, sau a facut vreo magarie si nu vrea sa spuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iulie 2, 2016 Share Postat Iulie 2, 2016 Datorita tobei ai pierdut din cuplu,nu din caii putere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hds Sergiu Postat Iulie 2, 2016 Autor Share Postat Iulie 2, 2016 Asa, cuplu o sa-i pun silenceru sa vad daca e vreo schimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iulie 2, 2016 Share Postat Iulie 2, 2016 E! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Aici ai perfecta dreptate. » Post actualizat in 04 Jul 2016 10:10 Am cumparat un disc sh si mi-a ameliorat 95% din vibratia de la franare. Ii multumesc pe aceasta cale lui Radu Virgil care mi-a si montat discul, foarte de treaba. a pus pe filetul suruburilor un fel de "vopsea" ? daca nu poti considera ca vrea sa te omoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hds Sergiu Postat Iulie 22, 2016 Autor Share Postat Iulie 22, 2016 Nu am mai avut probleme cu turatia , acum sta si in 1200 fara probleme. Nu stiu ce a avut zilele alea dar si-a revenit destul de repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate