Hds Sergiu Postat Iulie 2, 2016 Autor Share Postat Iulie 2, 2016 Asa, cuplu o sa-i pun silenceru sa vad daca e vreo schimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Aici ai perfecta dreptate. » Post actualizat in 04 Jul 2016 10:10 Am cumparat un disc sh si mi-a ameliorat 95% din vibratia de la franare. Ii multumesc pe aceasta cale lui Radu Virgil care mi-a si montat discul, foarte de treaba. a pus pe filetul suruburilor un fel de "vopsea" ? daca nu poti considera ca vrea sa te omoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hds Sergiu Postat Iulie 22, 2016 Autor Share Postat Iulie 22, 2016 Nu am mai avut probleme cu turatia , acum sta si in 1200 fara probleme. Nu stiu ce a avut zilele alea dar si-a revenit destul de repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate