Ruba Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 Ma scuzati ca am mai postat odata dar i-am zis domnului CobraArt sa imi schimbe titlul dar nu a luat in considerare cererea mea. Sper ca nu sa suparat nimeni. Sa recapitulam . Sistemul contine triggerul , furtunasul , 5 butelii si intructiuni de montare. Mai sunt 3 sisteme. Pretul este de iarna si zic ca este unul destul de mic. Sistemul a fost testat la motoare pana in 400cc(cu un singur filtru de aer).Puteti pune orice fel de intrebare ca sunt dispus sa va raspund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 Ti-am mai explicat ca nu am posibilitatea de a edita un titlu de topic.Daca vrei da un PM adminului si rezolva el Salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Ianuarie 2, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2007 Nu-i nici o problema. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2007 Am uitat sa mentionez ca pretul este usor negociabil si daca se cumpara mai multe bucati se face o reducere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 Hai ca a venit primavara. Doritori de sisteme nos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Hai ca a venit primavara. Doritori de sisteme nos? din ce localitate esti si cat costa ca am niste prieteni care ar putea fi interesati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 Din iasi. Pretul nu il discutam aici. Mai am 3 sisteme. Daca se cumpara mai multe se face o reducere. Id-ul meu e : silviu_009 . Mai multe detalii aici : /index.php?showtopic=57731 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 cu 40 de dolari va luati un sistem de asta cu 5 butelii, 20 de dolari va luati inca 10 butelii... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...545418&rd=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 (editat) asa... si crezi ca ma incanta afirmatiile tale? Daca esti asa interesat incearca sa aduci sa vedem daca se poate si cat te costa. Acuma intrebarea capcana... cum le scoti din vama... ca eu stiam ca nu poti sa aduci butelii si chestii de genu deci ma scuzi dar la pretul ala care l-ai specific se adauga mult mai multe chestii deci relax.Eu am specificat ca e usor negociabil pretul. Daca esti interesat postez aici cu toate datele si cat am platit ca sa aduc in tara. Daca nu ma insel tu ai parut interesat si dupa aia te-ai dat lovit deci te rog sa nu faci afirmatii ca dai dovada ca esti infantil. Daca imi aratai un site din romania unde scria ca pretul acestui produs este de nu stiu cat atunci nu ziceam nimic dar asa e de pe ebay si nu se baga nimeni sa iti aduca butelii si chestii de genu. Uneori un pic de rationament si de gandire am putea sa dam dovada. Merci. Editat Martie 21, 2007 de Ruba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 22 de dolari m-a costat pe mine transportul. printr-un prieten, scris frumos ''gift'' si atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 (editat) Asa... si prietene te ajunge cam la 40-50 de euro tot si eu le dau cu 90 de euro negociabil. Nu vad care e problema. Eu le dau pentru cei are nu vor sa astepte si care nu sunt fomisti ca au vazut undeva cu 10 euro mai putin dar trebuie sa astepte 2-3 saptamani. Tinere chiar nu iti vad efectul si eficienta in topicul asta mai ales in viata asta. Cei care au cumparat au fost multumiti si eu am fost cinstit cu ei si le-am explicat orice. Cred ca stresul si nervii mei valoreaza macar 30 de euro la fiecare sistem(daca nu vi le dau la pretul pe care le-am luat). Va astept ca fac reduceri mari ca vreau sa scap de ele. Editat Aprilie 10, 2007 de Ruba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 pai si explica-mi si mie cum se pune asta ca imi suna bine ideea. eu am o motocicleta lifan d 125 cm se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 Motor in 4 timpi ? Normal ca este posibil. Ia zi-mi la filtrul de aer ai cutie sau ai filtru sport? Trebuie doar sa dai o gaura de 8mm(cam asa) in filtrul de aer si sa pui legi fultunasul (adica sa strangi un fel de surub). Astept un raspuns de la tine. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 nu e nimic sport........tot ce e pe ea e asa cum e din fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Aprilie 12, 2007 Autor Share Postat Aprilie 12, 2007 Atunci merge 100%. Astept un raspuns de la tine daca vrei sau nu.Daca e o problema cu pretul. Il mai negociem dar pe private nu aici in topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZR50 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Salut! Astept sa imi vina pachetul...dar e o problema...nu stiu sa al montez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Asa... si prietene te ajunge cam la 40-50 de euro tot si eu le dau cu 90 de euro negociabil. Nu vad care e problema. Eu le dau pentru cei are nu vor sa astepte si care nu sunt fomisti ca au vazut undeva cu 10 euro mai putin dar trebuie sa astepte 2-3 saptamani. Tinere chiar nu iti vad efectul si eficienta in topicul asta mai ales in viata asta. Cei care au cumparat au fost multumiti si eu am fost cinstit cu ei si le-am explicat orice. Cred ca stresul si nervii mei valoreaza macar 30 de euro la fiecare sistem(daca nu vi le dau la pretul pe care le-am luat). Va astept ca fac reduceri mari ca vreau sa scap de ele. fratior...nu vreau sa ma bag aiurea..chair scuza-ma zici ca el le aduce pe 50 de euro cu totul dar u....mai ti minte cand vindeai cu 200 de euro:=/ sau am uitat eo parca asta era pretul 200 nu?? sicer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 Asa si? Sincer nu am vandut nici unul la pretul ala. Nu cred ca e problema ta cat ceream eu. Poate analizam piata.Acum mi se pare un pret foarte fair si la care nu prea cred ca mai scad ca asta e.Ca intotdeauna trebuia sa se bage unu din prin bucale. Mai frate nu vreau sa te iau la p**a dar chestia asta cu bagatul in fiecare topic incepe sa deranjeze.Eu cand vad chestii eronate pe site pe site nu comentez doar ca rad cu prietenii cand le zic.Nu ai nici un drept sa imi comentezi pretul doar sa il negociezi.Daca vrei iti argumentez pretul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Asa si? Sincer nu am vandut nici unul la pretul ala. Nu cred ca e problema ta cat ceream eu. Poate analizam piata.Acum mi se pare un pret foarte fair si la care nu prea cred ca mai scad ca asta e.Ca intotdeauna trebuia sa se bage unu din prin bucale. Mai frate nu vreau sa te iau la p**a dar chestia asta cu bagatul in fiecare topic incepe sa deranjeze.Eu cand vad chestii eronate pe site pe site nu comentez doar ca rad cu prietenii cand le zic.Nu ai nici un drept sa imi comentezi pretul doar sa il negociezi.Daca vrei iti argumentez pretul asta. ba esti nebun?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Dom'le, nu va inteleg oftica. In definitiv nu e prost cine cere, e prost cine da. Cine da, inseamna k este de acord cu pretul. Cine nu e de acord cu pretul, nu da Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Aprilie 22, 2007 Autor Share Postat Aprilie 22, 2007 Multumesc Radu. Poate Dn Pow nu a inteles acest pricipiu.Am comis o crima sau ceva?Pow intelegeam daca cumparai si nu era bun atunci aveai dreptul sa imi ceri explicatii si tot felul de lucruri dar asa.....Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate