Alexandru Boros Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 (editat) Salutare! Daca vremea e frumoasa pe weekend( 9 jul / 10 jul), m-ar tenta sa fac o plimbare scurta de 1 zi, pe una din rutele: 1. Pitesti - Curtea de Arges - Vidraru - Lacul Balea si retur (din cate am inteles e un eveniment in zona balea si nu se poate trece cu auto (cred ca nici cu moto) de tunelul de la Balea) 2. Pitesti - Horezu - Baia de Fier - Ranca si retur Tenteaza pe cineva? Editat Iulie 8, 2016 de Alexandru Boros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 /index.php?/topic/737967-bmw-camp-7-02-03072016/page-6&do=findComment&comment=4206734 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivanica Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 AM AUZIT CA TRANSFAGARASEANUL ESTE INCHIS PE 9 iulie . VERIFICA . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Boros Postat Iulie 8, 2016 Autor Share Postat Iulie 8, 2016 /index.php?/topic/737967-bmw-camp-7-02-03072016/page-6&do=findComment&comment=4206734 Multumesc de info Din pacate, cursa lor este de 2 zile si este un post... imens de 7 pagini )) n-am avut timp sa il citesc pe tot... ceva cu o Strategica si cu un forestier si soft enduro... Hornetica mea nu cred ca stie soft enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragoss Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 transfagarasan si transalpina se pare ca sunt inchise in acest weekend! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 Tineti cont de: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Boros Postat Iulie 8, 2016 Autor Share Postat Iulie 8, 2016 transfagarasan si transalpina se pare ca sunt inchise in acest weekend! Damn ... Well, Hell.... alte idei? ) cineva? ceva? oricine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 (editat) Multumesc de info Din pacate, cursa lor este de 2 zile si este un post... imens de 7 pagini )) n-am avut timp sa il citesc pe tot... ceva cu o Strategica si cu un forestier si soft enduro... Hornetica mea nu cred ca stie soft enduro vezi ca se impart in 2, unii asfalt si altii soft enduro, si vor sa prinda fereastra pe drumul inchis... Editat Iulie 8, 2016 de shpixy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 (editat) Pe mine ma bate un oarecare gand sa merg la Ranca tocmai ca sa vad cursa automobilistica (viteza in coasta, cel mai frumos traseu din tara in opinia mea), dar inca nu sunt hotarat - ~600 km + cat umblu pe jos la fata locului e cam mult pt o zi, la varsta mea cel putin... Editat Iulie 8, 2016 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 sper ca dupa evenimentele astea sa fie totul mai aranjat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShErPiShOr Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 are cineva idee de starea drumului pe la Siriu? Vreau sa fac duminica o tura Bucuresti - Buzau - Siriu - Brasov - Bucuresti. Si eu vroiam initial Transfagarasan, dar s-au schimbat planurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrut merlusca Postat Iulie 9, 2016 Share Postat Iulie 9, 2016 pana la Intorsura Buzaului totul este ok. facut acum 2 saptamani Bucuresti-Ploiesti-Valeni-Cislau-Siriu. cu un dual sport se poate merge, pe diverse drumuri forestiere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghizda2005 Postat Iulie 10, 2016 Share Postat Iulie 10, 2016 Daca intereseaza pe cineva maine plec spre transfagarasan..dupa care marti vreau sa ma opresc la Sibiu la prolog Romaniacs si dupa inapoi in Craiova.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate