Sari la conținut

ShErPiShOr

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ShErPiShOr

  1. @dionysos - la MyMoto sunt machete moto, nu jucarii, eu sunt destul de pretentios cand vine vorba de machete (materiale, detalii, etc.) @PepsiMan - stiu vitrina de la DeAgostini pt machetele auto, dar are doar 15 rafturi pt machete, iar eu vreau sa ajung undeva la 50 de buc, si e mai simplu sa am una mare. Plus ca in acea vitrina nu sunt sigur ca imi incap pt ca un raft are 7 cm inaltime, iar unele machete depasesc dimensiunea asta.
  2. Machetele le iau de la magazinul MyMoto Cotroceni. Au si ste : www.machetemoto.ro Am mai vazut si la Jumbo si la Carturesti. Preturi la toate magazinele intre 20-40 lei. Prefer sa cumpar machete Maisto sau Welly pt ca sunt mai calitative.
  3. Salut, Usor usor am inceput sa colectionez machete moto scara 1:18. Momentat am 14 si planuiesc sa achizitonez cate una pe luna. Nu mai am spatiu pe raftul unde le tineam pana acum si vreau sa fac o vitrina pentru ele. Am proiectul facut, inclusiv 3D+2D in Catia. Ca model m-am inspirat din poza atasata, doar ca eu vreau ceva mai mare, undeva la 500x1000 mm. Acum vine intrebarea: este cineva pe aici sau cunoasteti pe cineva care poate face debitare de plexiglass cu laser? Pt grosimea plexiglass-ului ma gandeam la 3 sau 4 mm. O sa pun maine si schita 2D si 3D-ul facut de mine. Cu stima.
  4. are cineva idee de starea drumului pe la Siriu? Vreau sa fac duminica o tura Bucuresti - Buzau - Siriu - Brasov - Bucuresti. Si eu vroiam initial Transfagarasan, dar s-au schimbat planurile.
  5. DIn fericire nu, dar mi se par ok protectiile, mai ales ca geaca vine cu protectii la cot+antebrat, umeri si spate (+cocoasa) (majoritatea gecilor nu au inclusa protectia spate).
  6. Salut, Eu am echipament complet RST Tracktech EVO: geaca + pantaloni + cizme. Geaca o am din decembrie 2013. Are pielea moale si de calitate, am mai vazut niste geci de la Arlen Ness si Berik de ziceai ca sunt scoarta de copac. Sunt f multumit de ea, s-a pastrat bine in 2 ani, nu are urme de uzura, folosita f des. SIngurul minus sunt aricii de la incheietura, nu prea mai stau inchisi. Anul asta mi-am luat pantalonii (Tracktech Evo 2), i-am purtat la vreo 2-3 iesiri, la fel sunt multumit de ei. Anul trecut la SMAEB mi-am luat cizmele RST. Sunt ok chiar si cand e cald, sunt ventilate bine, comode chiar daca le porti o zi intreaga si mai si mergi in ele. Per total au un rapot calitate - pret f bun si le recomand.
  7. a mai fost postat pe forum la un moment dat, un link catre o spalatorie care curata si echipament moto http://www.smartlaundry.ro/Moto.html L.E: scuze, dupa ce am postat am obs ca esti din Craiova
  8. Prin oras cam toata lumea face asta. Dpdv legal,cine e vinovat in cazul in care unu deschide usa si intru in el, cand fac "lane splitting"? Eu cred ca asta e principala intrebare, ca toata lumea face treaba asta si in caz de accident nu stiu cat de "acoperiti" suntem.
  9. In caz ca va plictisiti iarna : https://www.youtube.com/watch?v=8aExwTaparI
  10. nr moto PH 05 KFK, am oprit si eu la putin timp dupa accident. Politistii mi-au spus ca riderul e la spital, dar ca e ok.
  11. Salut, am achizitionat de curand o camera Drift HD Gost si am o problema cu vantul, strica de tot filmarea, audio nu se intelege mai nimic. Am vazut pe net un fel de "soseta" si mai era o chestie de la DeadCatDot de plastic cu niste material fluffy pus in fata microfonului, dar erau pt Drift HD,care are microfonu intr-o alte pozitie. A gasit cineva o solutie pt asta?
  12. pentru pompa de frana fata la GSX-R 600 s-a facut recall, deci se schimba la Suzuki gratis.
  13. Omu avea placutele pe fata fier pe fier si furca fata curgea ca toti dracii, si era f mandru de treaba asta. Dupa ce a cazut / ratat prima curba am crezut ca s-a potolit, da tot ne-a depasit cu ea in blana si l-am gasit ceva mai incolo in boscheti.
  14. Nici nu i-a luat fata Opelului la min 1:43, chiar deloc ON: frumoasa motocicleta.
  15. OFF: asta-i pe sistemu: "come on gay people, laugh...if you can take a dick, you can take a joke"
  16. ShErPiShOr

    HJC - Discutii generale

    eu mi-am luat colorit Ancel MC5, asta aveau atunci marimea mea pe stoc imi cam pare rau ca nu mi-am luat replica Lorenzo sincer
  17. ShErPiShOr

    HJC - Discutii generale

    eu am luat casca de la Scorpio-AZ si la ei pe site ai mai multe variante de colorit la diferite preturi http://scorpio-az.ro/?produs,420
  18. ShErPiShOr

    HJC - Discutii generale

    salut iarna asta mi-am schimbat casca si mi-am luat HJC RPHA 10 Plus pana acum mi se pare o casca f ok (ce am obs in 2 iesiri anu asta) e destul de silentioasa (eu o port fara chin-guard ca mi se aburesc ochelarii), e usoara si comfortabila are pinlock, vine si cu o viziera fumurie, per total mi se pare raport bun calitate - pret eu prefer oricand casca integrala, indiferent de cat de cald e afara, plus ca cea cu flip-up e mai grea daca esti dispus sa dai 500 de lei in plus doar pentru colorit e la alegerea ta; eu as opta pentru replica Lorenzo (sunt si putin maniac cu logo-ul Monster)
  19. Aveti grija si purtati echipamentul mereu !
  20. ai putea evita portiunea Bucuresti-Fierbinti-Gradistea - Ulmeni-Vernesti pe E85 (Afumati-Sinesti-Cosereni-Urziceni-Costesti), e f ok drumu, da cam stau baietii cu MCV-uri albe pe acolo
×
×
  • Creează nouă...