andutzu_85 Postat Iulie 9, 2016 Share Postat Iulie 9, 2016 Avand in vedere prognoza faina de maine...am zis ca ar fi fain sa invartim roata...asadar traseul va fi :Frasin-Rarau-Chiril-Tihuta-Colibita si retur....plecarea din centru Frasin la ora 10+-....sau din Campulung Moldovenesc la ora 11 » Post actualizat in 09 Jul 2016 15:45 10.07.2016....scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iulie 9, 2016 Share Postat Iulie 9, 2016 Ceea ce spui tu a fost cu o luna in urma. Suntem in iulie deja ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Iulie 9, 2016 Autor Share Postat Iulie 9, 2016 am scris mai jos ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 10, 2016 Share Postat Iulie 10, 2016 am scris mai jos ... Actualizaţi-vă calendarul înainte de a posta, e cel mai frecvent mod în care noi time-travel-erii ne deconspirăm şi ne e bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 S-au sincronizat datele pana la urma ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate