LaurAlex Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 Salut. in ultimul timp in Romania am vazut ca din ce in ce mai multi au motoare Beta, iar singurul model de la Beta in 2T pe care l-am vazut la cineva la noi in tara este cel de 300. M-am hotarat sa imi schimb motorul si m-am gandit la un Beta, am cautat prin Italia si am gasit unul de 250 2T 2013 la un super pret. Exista in Romania cineva care detine acest model ? As vrea sa aflu cateva detalii despre acest motor. De ce nu e asa de raspandit ca cel de 300 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 Pt ca are cuplu mai mic la turatii joase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 Cate kg ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosfyrus Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 (editat) Si eu urmeaza sa trec pe Beta. M-am cam saturat de KTMuri.. macar am invatat ceva mecanica ) Mai multe informatii o sa gasesti pe thumpertalk si KTMTalk Editat Iulie 14, 2016 de nosfyrus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 Pai cu Beta nu o sa mai ai treaba cu mecanica. Nu vei gasi piese de schimb si doar te vei uita la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosfyrus Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 (editat) Nu te obliga nimeni sa iti iei de la noi. Eu am inceput sa dau comenzile mai mari de 800 Ron in UK iar coletul ajunge 24 ore prin UPS. Dupa ce platesc transportul din UK tot ies mai ieftin. La noi, stai doar dupa fan curier 2 zile chiar daca magazinele se misca repede. Nu cred ca piese reprezinta o problema majora. In cel mai rau caz, daca nu gasesti la dealerul din RO, faci comanda afara.. done and simple. Editat Iulie 15, 2016 de nosfyrus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurAlex Postat Iulie 17, 2016 Autor Share Postat Iulie 17, 2016 Cate kg ai? 72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Iulie 18, 2016 Share Postat Iulie 18, 2016 Nu cred ca o sa stai pe banca din cauza pieselor,eu GG si nu am fost nevoit sa renunt nici la o iesire din pricina pieselor. Ce nu e in tara e afara motocrosscenter.com ai de unde alege si vine in 3 zile,preturi meseriase. Am un amic cu TM sa vezi acolo mecanica ce inveti dar per general e fiabila si are al naibii de buna ciclistica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurAlex Postat Iulie 18, 2016 Autor Share Postat Iulie 18, 2016 Nu cred ca o sa stai pe banca din cauza pieselor,eu GG si nu am fost nevoit sa renunt nici la o iesire din pricina pieselor. Ce nu e in tara e afara motocrosscenter.com ai de unde alege si vine in 3 zile,preturi meseriase. Am un amic cu TM sa vezi acolo mecanica ce inveti dar per general e fiabila si are al naibii de buna ciclistica. Eu ma dau cu un TM 250 2009 din iarna si nu am avut nici cea mai mica problema cu el, dar vreau sa il vand sa imi cumpar ceva mai nou.. Nu prea stie lumea de ele.. cand am fost la un magazin sa cumpar cablu de ambreiaj ca l-am rupt, imi zice ca nu au mai auzit de marca asta si 100% e chinezesc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Iulie 18, 2016 Share Postat Iulie 18, 2016 Aaa,te-am vazut la Hard Enduro Maramures :)cat ceri pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurAlex Postat Iulie 18, 2016 Autor Share Postat Iulie 18, 2016 2300. Momentan vreau sa ii fac setul motor.. O scos la vanzare dupa rodaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 72 Mergi linistit pe 250. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurAlex Postat Iulie 20, 2016 Autor Share Postat Iulie 20, 2016 Mergi linistit pe 250. As vrea sa incerc un 300. Pe 250 ma dau de 2 ani.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 As vrea sa incerc un 300. Pe 250 ma dau de 2 ani.. Chiar nu inteleg ce rost a mai avut intrebarea din primul post... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurAlex Postat Iulie 22, 2016 Autor Share Postat Iulie 22, 2016 Voiam sa stiu de ce 250 nu e asa de cautat ca cel de 300. Cum spunea Andrei, are cuplu mai mic la turatii joase fata de 300. Oricum nu e exclus nici modelul de 250, dar am gasit la acelasi pret unul de 300. Si is din acelas oras. Urmeaza sa ma duc sa le probez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate