RaduAndrei Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 Salut! De maine seara pana pe luni-marti voi fi la Oradea si voi profita de ocazie pentru a vedea si o motocicleta de vanzare. Problema mea e ca nu am motor, n-am avut niciodata - scuter nu se pune - si pe deasupra nici n-am carnetul A inca, sunt pe ultimele sedinte la scoala. E cineva din Oradea si care ar fi dispus sa ma ajute sa evaluez motorul? Ar fi vorba de aprox o ora, poate nici atat daca e varza, sambata sau duminica, recompensez cu bere si recunostinta Dat un ochi, dat o tura, identificat eventuale probleme mai mult sau mai putin evidente etc. Daca pare ok, poate imi dati si o sugestie de atelier/service de incredere in oras, ca sa ii fac si acolo o verificare. So? Ajutati un viitor frate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 posteaza si la sectiunea Bihor -- Oradea sigur o sa gasesti un coleg sa te ajute sunt baieti buni /de gaşcă pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduAndrei Postat Iulie 14, 2016 Autor Share Postat Iulie 14, 2016 Mersi fain de idee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sotron Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 Salut, ai reusit sa gasesti pana la urma pe cineva sa te ajute? Ca si eu sunt in aceeasi situatie - merg pe 17-18 aug sa vad o motocicleta, dar nu ma pricep deloc. Eu sunt dispusa sa si platesc evaluarea, in caz ca vede cineva interesat postarea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 Despre ce moto este vorba? Îți las pe pm un nr de telefon al unui mecanic din Oradea, poate te înțelegi cu el și duceți motocicleta la o constatare sau vine cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate